Hocam Ai Slop Duruyor Sistem . Tasarım için Farklı Araçları Kullanmanızda Fayda var .
aslında biraz farklılık yaratmak istedim hep alışılmış header - slider - ürün sayfası diye farklılık olsun istedim öneriniz için teşekkürler
Bence gayet başarılı evet bize göre belirgin ai özellikleri mevcut ama normal insanlar için çok göze batan bir ai formatı yok. Footer alan tasarımını sadece başka yapmanızı tavsiye ederim. Vallah yalan yok detaylı inceleyemedim ortam müsait değil
aslında alışılmışın dışına çıkmak istedim benzersiz bir tasarım olsun diye birde ürün sayfasına göz atmanızı isterim göz atmadıysanız

teşekkürler
Header kısmında bir düzenleme yapılması gerekiyor yeni gelenler modülüne bayıldım. Diğer arkadaşların dediği gibi ai vibe alınıyor ama göze batan bir durum yok.
Bir de benim bilgisayarımdan mı kaynaklı bilmiyorum scrollldown esnasında titreme var o rahatsız etti biraz.
bunun dışında başarılı tema elinize sağlık.
hocam düzeltiyorum onu o slider kaynaklı,evet fakat alışılmışın dışına çıkmaya çalıştım yeni gelenler için birde ürün sayfasına göz atın derim farklılık olsun istedim hep aynı slider aynı ürün sayfası aynı listelemeler biraz tarz yaratmak istedim