Selam arkadaşlar,

Uzun zamandır üzerinde çalıştığım romanım Mavi nihayet okurla buluştu. Bir yazar için sanırım en heyecanlı anlardan biri, uzun süre kendi dünyasında taşıdığı hikâyenin artık başka insanların ellerine geçmesi. 🙂
Mavi'yi burada uzun uzun anlatıp kitabın tadını kaçırmak istemiyorum. Merak eden olursa konusu, yazım süreci ve kitapla ilgili her türlü soruyu seve seve cevaplarım.

Asıl paylaşmak istediğim ikinci konu ise biraz daha farklı. Dostum @Tevfik; hocam, kitap ve okur merkezli bir proje yayımladı: Kitaptap.

Kitap okumayı sevenlerin kitaplarını keşfedebileceği, okuduklarını paylaşabileceği, yorumlar ve listeler oluşturabileceği, kısacası kitaplar etrafında bir araya gelebileceği bir platform.
Ben de hem yeni romanım Mavi vesilesiyle hem de Tevfik hocamın bu yeni girişimini desteklemek amacıyla burada paylaşmak istedim.

Açıkçası kitap dünyasında sadece “kitabı yazdım, yayımlandı, bitti” anlayışından ziyade; okurun da işin içinde olduğu, insanların birbirlerine kitap önerdiği ve yeni yazarlar keşfettiği ortamların çoğalmasını güzel buluyorum.
O yüzden merak edenler Kitaptap'a da bir göz atabilir.

"Mavi" hakkında konuşmak isteyenler de buradan bana ulaşabilir.
Belki bu başlık sayesinde hem birkaç yeni okur tanışır, hem birkaç güzel kitap keşfedilir. 📚
Okuyan, yorumlayan ve destek olan herkese şimdiden teşekkürler.
Herkese bol kitaplı günler!

Kitaptap link : KİTAPTAP

Mavi Satış Linki : Kitapyurdu Link

@Coşkun Çetin; Hocam okuma alışkanlığınız hakkında bilgim yok açıkçası ama sizlerden de yeni romanım için destek bekliyorum 🙂 🙂