@ahmetoyuncu; aman dikkat. Alacaklı görülüyrosunuz ama ne olur ne olmaz. Internet hizmet sağlayıcı firmalara çok güvenemiyorum malesef. Birkaç yıl önce bana Vodaxxxx firmasından icra geldi. İlgili firmanın istanbulda bulunan Dumanxxxx avukatlık bürosunu aradım. Dedim "bana icra yollamışsınız" telefondaki kadın "borcunuzu ödeyin beyefendi" deyip çat diye suratıma kapadı telefonu tekrar aradım. Başkası çıktı "az önce beni icraya verdiniz diye aradım arkadaşınız telefonu suratıma kapadı. Babam ve annem avukat tek kardeşim de avukat. Sizi İstanbul Barosu etik kuruluna şikayet edeceğim" dedim. Telefondaki kadın "kusura bakmayın beyefendi sistemlerimizde anlık kesinti olmuş. detaylı bir bilgimiz yok ama vodafonedan arayıp borcunuzu öğrenebilirsiniz" dedi. Aradım telefonda firma vermiyorlar. Buradaki Vadoxxx binasına gittim kapıda güvenlik var. Müdürlerini aradılar. Telefonu da bana vermiyorlar. Dedim "müdür yabancı mı?" "yok Türk" dediler. "Neden telefonu vermiyorsunuz kardeşim? Adam mı yeiyecez telefonda?" deyince "yasak beyefendi. Müdür beye telefonu veremeyiz bize söyleyin biz söyleriz" dediler. "Allah belanızı versin" deyip çıkıp gittim. Neyse İstanbulda icraya vermişler beni. Kardeşim Çağlayan adliyesine gitti. İlk duruşmada sözleşme ve fatuları talep etti. Göya benim internet borcum varmış. İşim garip tarafı ne Vodaxxx hattım var ne de internetim. Şİrkeitn avukatları "faturaları bulamadık" demişler. Avukatım olan kardeşim de "bunlar efatura siz kaybettiyseniz bile maliye bakanlığında bir nüshaları vardır" demiş. Hakim de diğer celseye fatura ve sözleşmenin getirilmesini istemiş. Diğer celsede olamyan sözleşme ve faturaları bulamadıkları için vodaxxx firması avukatları "sehven" yani hukuk dilinde yanlışla "icraya vermişiz. Pardon" demişler. Dava düştü. kardeşim avukat olmasa bir ton avukat parası verecektim. Sonra öğrendimki İstanbulda vbir Vodaxxx bayisi 400 kişiye Kadıköyde bir adreste internet aboneliği açmış. Ben Antalya'dayım ama Hakkari'nden biel mağdur var. 2 ayı indirimli tarifeden ödemiş. Sırf komisyon alabilmek için. Sonra 400 kişiye icra gitmiş. Neyse o firma bizim apatmana fiber çekince tüm komşulara başımdan geçeni anlattım. Beni icraa veren vodaxxxx firması ne özür diledi ne birşey Allah bin belalarını versin.