Öncelikle çok geçmiş olsun benzer bir durumu bende yaşadım, zaman zaman da yaşıyorum.
Kısaca kendi rahatsızlığımda bahsedeyim
Graves (troid) hastalığım varmış meğerse troid hormonu fazla çalıştığı için çok hızlı biçimde kilo verdim bir dönem lakin kilo vermeden önce gece yastığa kafayı koyar koymaz gelen o bunaltı, sonraki nefesi alamayacakmış hissiyatı, uykuya dalarken nefessiz kalış gibi sorunlar yaşıyordum. 38 kilo verince hastaneye gittim ilaç tedavisi başlandı 1 yıldır ilaç kullanıyorum verdiğim kilonun 30'unu geri aldım, lakin sorunlar yine devam etti uyku testine girdim saatte 5 kez nabzım duruyormuş uyku apnesi başlangıcı dedi doktor. Kulak burun boğaza görünmelisin dedi burunda geniz eti varmış ameliyat dediler, şimdi doktor araştırıyorum. Bu süreçte göz ve beyin kontrolü için MR cihazına girdim ve dünyam başıma yıkıldı, ne ürkütücü illet bir cihazmış giren anlar.
Uzun lafın kısası asla ihmalkarlık etmeyin, sağlık bu.
Nabızım yüksek olduğu için dideral vermişti doktor T3,T4 ve TSH değerlerinizi muhakkak kontrol ettirin, troid hastası olabilirsiniz.
Bende sıkıla usana gittim geldim halada gitmeye devam ediyorum.
Sorun neredeyse üzerine gidin, kendi kendinize veya yapay zekayla teşhis koymayın.
Kan değerlerinize baktırın gerekirse uyku testine girin ama üstüne düşün derim.
Bu vücut bize emanet biz bakmazsak kimse bakmaz.