Ortalama 2 ay önce yaşadığım sorunun bir benzerini bugün tekrar yaşadım. Artık eminim panik atak olduğuna, ancak Gemini sağolsun beni zorla hastaneye gönderdi. Çünkü panik atak olabileceğini düşünsen bile illa EKG ve Troponin baktırmak istiyor insan, bunun içinde özel hastaneye gidip ciddi birşey olmadığı halde para vermek yerine devlet hastanesinin acilinde her seferinde sürünüyorum. Çok basit bir işlemi 5-6 saat orada yatırarak veya bekleterek sürdürmek yoğunluğu arttırıyor.
Sabah 7.30 gibi hastaneye gittim, bu sefer yatırmadılar. Nabız bu sefer 150, tansiyon 16/8 çıktı. Çok genç, çok ilgili ama bir o kadarda aşırı temkinli bir bayan doktor vardı. Tam 3 kez EKG istedi, tam 3 kez kan testi istedi. 7.30'da girdiğim hastanede saat 12.30 olunca, 4. kez EKG ve kan testi isteyince, hocam ben artık duramıyorum yoruldum gitmek istiyorum dedim. Bana kendi isteğimle ayrıldığım için imza attırdı.
Ama artık eminim tamamen panik atak olduğundan, gerçekten çok kötü bir hastalıkmış. Ortalama 5 ayda 3. kez oldu. Psikiyatriye gitmeyeceğim, yazılan bazı ilaçlar araç kullanımına engel diyorlar, ehliyet iptaline kadar gidebiliyormuş sanırım. Tekrar atak geldiğinde, Papatya ve Melisa çayı gibi çaylarla geçirmeyi deneyeceğim.
Sağolsun Gemini çok yardımcı oldu.
Önceki
https://www.r10.net/off-topic/484349...len-nabiz.html
Merhaba
Bende uzun yıllar bu durumu yaşadım.
Kabızlık var mı? Panik atağın başlıca nedeni bağırsak sorunları. Bunu dikkate almanızı tavsiye ederim.
Geçmiş olsun