Herkese merhaba. Bu botta sisteminizdeki kayıtlı müşterilerinize WhatsApp marketing hizmeti verebilirsiniz.
Özellikleri Nedir- Müşterinizin ismine özel reklam kampanyanızı iletebilirsiniz.
- Alacaklı bir durumdaysanız müşterilerinize ödeme almak için mesaj iletebilir. Herkesin borç tutarını ayrı ayrı gönderir bu sayede kısıtlama almadan mesajlarınızı iletebilirsiniz.
- Duyuru ve kuponlarınızı yine müşteriye özel iletebilirsiniz.
- Günlük 1000 adete kadar bizzat denemiş olup 2 defa kısıtlama engeli ile karşılaştım. Bu işi bilen bilir gayet iyi bir oran.
- Potansiyel müşterinize SMS veya Mail gibi kimsenin çok umursamadığı değil doğrudan görmemesi imkansız olan whatsapp üzerinden iletilir.
- WhatsApp'ın Api hizmetini de alabilirsiniz. En güvenli yoldur ama küçük işletmeler için bu durum maliyet bakımından yüktür. WhatsApp mesaj botuna ödeme sadece 1 kere yapılır. Sizden her hangi bir ücret talep edilmez.
Önemli Not : Kısıtlama yemenizi minimum seviyeye indirir. Kesinlikle kısıtlama almazsınız diye bir vaat vermiyorum. Whatsapp genellikle 1 gün kısıtlama veriyor. Kısıtlama aldığınız an 1 gün boyunca mesaj atamazsınız. Aşağıda ki görselde göründüğü gibi güvenli normal ve hızlı olarak modlar seçilidir. Hızını arttırdıkça kısıtlama almanız haliyle artıyor.
Ek Olarak : Ödeme alma için borç hatırlatma kısmında yazı, hesap adı ve hesap bilgilerini ayrı ayrı iletebileceğiniz şekilde sistem de bulunur.
Özelleştirme : Aşağıda verilen görsel firmaya özeldir. Sizin talebiniz ne ise program adınıza yapılır. Yani herkese aynı setup verilmez. Program sadece PC üzerinden çalışılır. Size tek kullanımlık key verilir. Program teslim süresi 3 iş günüdür. Ömür boyu kullanım kontörsüz. Fiyat 5.000₺'dir.
Önemli Hatırlatma : Program kesinlikle kısıtlama yemeyeceğinizin garantisini vermez. Maksimum 1000 kişi üzerinden denenmiştir. Datanızı excel üzerinden çeker. Örnek excel tarafınıza iletilir. Ek ücret talep edilmez. Dediğim gibi tekrar tekrar iletiyorum, kesinlikle kısıtlama almanızı engellemez. Programı verilen ayarda kullanırsanız. Bu durumu minimuma çekersiniz.
İletişim sadece WhatsApp =
Satın alma ve iletişim için tıkla