Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.
Hocam yorum için çok teşekkür ederim, şuan bilinirlik reklamı var zaten aslında da onu göstermedim günlük bütçesini 100tl falan yaptım maksat bi yandan ana reklamları beslemesi.
Ama planımda bu manuel reklamı kapatıp onun bütçesini advantage reklamına aktarım diyorum hocam çünkü çok güzel çalışıyor advantage reklamı. şuan advantage reklamın günlük bütçesi 550, onu 800 yapsam reklam bozulmaz sanırım. Ne dersiniz acaba?
Öncelikle kademeli arttırın diğer advantage iyi gidiyor diye başka iyi giden reklamı bence durdurmayın her an sapıtabilir yani kesin bir şey yok bence ortada. çalışıyorsa biraz daha kötü diye kapatmayın. panelin genel akışına göre yine kararı siz verin. bütçeyi zaten bir anda oynatmayın o zaman da her yere göstermeye çalışır bir anda reklamınız yine bozulabilir 5 günde verin mesela 50 50 800 e kadar gerekirse bir hafta fazladan bütçe yakın reklam bozulursa diğerini ölçeklersiniz. Bakılması gereken bir sürü şey var aslında yani 2 görsel ile de karar verilmemeli bence uzun soluklu çalışmalarda.