Yada şu olabilir mesajı görebilmek için teşekkür butonu veya teşekkürler yazması zorunlu hale getirilebilir.
Türkiye de cenaze namazı kılınan ölen şeylerden biride malesef nezaket
Şimdi aklıma geldi nezaket deyince daha dün akşam mazot alıyorum petrole girdim.
Sıra var bir bayan ödeme yapıyor bende yanlış anlamasın diye biraz boşluk bıraktım
35 li yaşlarda bir bey geldi böle dayı dayı pat geçti önüme arabasının mazotunun dolmasını bekliyor
Yani ödeme de yapmıyor daha dolacak sonra ödeme yapacak
Dedim birader ödeme mi yapcan yoo bekliyorum tamam o zaman az şöyle kayda ödeme yapalım dedim
Değişik değişik bakıyor. Yani şu var orda iş yerinde yemek sırasında neyse ne adamın ha evine girip parasını çalmışsın
ha sırasını çalmışsın yerine geçmişsin uyanıklık yapmışsın bence aynı şeyler
Biraz kendimize gelelim ailende görmemiş olabilirsin ama hiç mi okula gitmedin hiçmi öğretmenin birşey anlatmadı
hiç mi arkadaşından nezaketlik görmedin hiç mi duygun yok hiç mi hissiyatın yok
Yaratılışta insanoğluna doğmatik yüklenen şeylerin çok değil sadece 10 da 1 ini kullansak herşey çözülecek aslında
Bu yazıyı okurken neden motosiklet aldığım aklıma geldi. Metro kapısında sırayla bekleyip kapı açılmaya yakın orta yerden pat diye atlayanlardan birisini bir gün çok pis döveceğim diye gittim motosiklet aldım. Millet hak yemeyi sadece hırsızlık olarak görüyor.
Teşekkür konusunda ise bunun bir buton yada sadece yorumu beğendi şeklinde bir şey ile çözülmesine karşıyım. Teşekkür ederim yazmak çok zor bir şey değil ve bir butona indirgenecek bir durum olmadığını düşünüyorum.