Kendi operasyonlarinizdan bahseder misiniz
Hocam sitede her şey mevcut S.S.S kısmında gerekli bilgiler var.
Kısaca buradan da anlatayım
İhracat Platformumuz var 15 aralıkta test üreticileri kabul edeceğiz 1 ocak itibari ile normal üreticileri davet edeceğiz bu eğitimi alan arkadaşlar bu platformu onay sürecine takılmadan kullanabilecekler Platformumuz şuan talep toplama kısmında büyük başarılar gerçekleştirdi test aşamasında olmasına rağmen 20 den fazla talep aldık gerekli firmalarla bu akşam görüşerek direk onlara devir ettim şuan hazır olmayan platformdan talep karşılamak istemedim açıkcası.
Platformun çalışma şekli üretici ve satıcılar bir araya getirmek komisyonculuk kısmında bu firmaları ister platform üzerinden ekleyerek hızlı müşteri bulmanızı sağlayabilir yada kendi sitelerinizi açarak üreticilerin ürünlerini satabilir hale geleceksiniz platdormun etkisi talep toplama yollarının olması ve bunların başarı şekilde test edilmiş olması.
Eğitim konusu sıfırdan hiç bir şey bilmeyen insanların bile bu eğitimle ihracat yapabilecek seviyeye gelmesi demek platform üzerinden satış yaparsanız biz komisyon almıyoruz ama sınırsız destek vermeye gayret ediyoruz