Eğitimden herkes yararlanamıyor 28-50 yaş aralığında olmanız lazım. Yabancı dil bilmeniz tercih sebebi

2013 yılından bu yana ihracatla uğraşıyorum. Yıllar içerisinde edindiğim tecrübeyi şimdi UNT8 üzerinden, ihracat komisyonculuğunu sıfırdan öğrenmek isteyenlerle paylaşıyorum.
UNT8, üretici ile yurt dışındaki alıcıyı buluşturmayı, satış sürecini yönetmeyi ve gerçekleşen satışlardan komisyon kazanmayı öğreten kapsamlı bir ihracat komisyonculuğu eğitimidir.
Eğitim şu anda aktif.

Eğitimde ne öğreneceksiniz?

İhracat konusunda hiçbir şey bilmeniz gerekmiyor. Eğitim sıfırdan başlıyor ve bir ürünün yurt dışına nasıl satıldığını adım adım öğretiyor.
  • 8 ünite
  • 72 yazılı ders
  • Mini testler
  • Soru-cevap alanları
  • Gerçek örnekler ve saha tecrübeleri
  • Ortalama 13 saatlik eğitim
Eğitim ücreti 1000 dolar.

Peki bu eğitim size ne kazandırabilir?

Burada öğrendiğiniz iş, birkaç tıklamayla para kazanma sistemi değil.
Gerçek firmalarla, gerçek ürünlerle ve gerçek yurt dışı müşterileriyle çalışabileceğiniz bir ticaret modeli.
İhracat komisyonculuğunda gelir, yapılan satışın büyüklüğüne ve aldığınız komisyon oranına bağlıdır. Dolayısıyla doğru ürün, doğru müşteri ve başarılı bir satış süreciyle tek bir satıştan dahi yüzlerce hatta binlerce dolar komisyon kazanmak mümkün olabilir.
Ancak herhangi bir gelir garantisi vermiyoruz. Kazancınız tamamen sizin çalışmanıza, satış kabiliyetinize, seçtiğiniz ürünlere ve gerçekleştirdiğiniz satışlara bağlıdır.

Eğitimden sonra ne olacak?

Eğitimi tamamlayan ve gerekli şartları sağlayan kişiler, ilerleyen dönemde ihracat platformumuz içerisinde onaylı komisyoncu olarak yer almak için başvurabilecek.
Kendi ürününüzün veya fabrikanızın olması gerekmiyor.
Amaç; ihracatı öğrenmeniz, üreticilerin ürünlerini yurt dışındaki müşterilerle buluşturmanız ve gerçekleşen satışlardan komisyon kazanabilmeniz.
UNT8 eğitim sitesi şu anda aktif.
Eğitim ücreti: 1000 $
www.unt8.com