1. yaklasik 6 ay - 1 sene arasi kesintisiz satis yapiyoruz.
2. siralama gelip gecicidir googlede kalici sira diye bir sey yoktur. bir site gideer yenisi gelir. veyatta site oteriteniz iyidir. atiyorum , " anahtarlik satin al " kelimesinde sitenizi 1. siraya aldiginizi dusunun. bu sizin sitenizin guvenine bagli bir sey kalici olmasi. normal tekil
orjinal hite donebilmektedir. ve aylarca ayakta 1. sirada durabilmektedir siteler. ( bu konu hangi anahtar kelimede calistiginiza gore degiskenlik gostermektedir. bu yuzden size ornek site veremem. )
3. basari dedigimiz sey ; sitenin belli bir siradan 1. siraya veya 1-5 sira arasina yerlesmesidir.
4. botu kullandiniz , siteniz 1. siraya geldi botu kapattiniz. sizin anahtar kelimedeki rekabetine bagli olarak sirada durur veya 2. 3. siraya duser. bu tamamiyle rakiplerinize baglidir.
5. biz log tutmuyoruz. o yuzden hic bir kayit mevcut degil. musterinin bizden paket satin almadan once anlik oncesi ve sonrasi kayit altina alinip silinmektedir.
6. basarisiz oldugumuz yerler tabikide mevcut. her site veya her anahtar kelime bir olmuyor . bu googlenin de guncellemelerine yapisina bagli olarak degismektedir. BASARI oranimiz %88 dir.
7. biz google guncellemeleriyle es zamanli guncellemeler sagliyoruz. sistem olarak cok aksakligimiz olmuyor. elvetki 2 3 gun bakima aldigimiz oluyor. Ondada MUSTERILERIMIZIN lisanslarini donduruyoruz guncelleme
bitince tekrar aktif ediyoruz SURE kaybi yasanmiyor.
8. biz satisi biraktigimizda tum lisans surelerinin bitmesini bekleriz. tum lisans sureleri bitmeden satis kesilmez veya durdurulamazdir. SINIRSIZ uyelik alan musterilerimiz Biz satisi biraksak dahi guncelleme almaya surekli devam ederler. ( her musterimizin sunucusu birbirinden farklidir kisiye ozel guncelleme yapabiliyoruz. )
genelde anlik etki gosterir. ama uzun vade calisma yapmak istiyorsaniz hit botuna mecburen ihtiyaciniz oluyor.
6-12 ay sonra hâlâ çalışan, satıcısı hâlâ ortada olan ve geçmişi doğrulanabilen bir sistem var /
bu konu hakkinda bir bilgi sahibi degiliz biz rakiplerimizi arastirmiyoruz hocam. ama bizim daima burda oldugumuzu belirtmek isteriz.
sorulariniz icin tesekkur ederiz.
Eyvallah hocam, detaylı cevap için teşekkür ederim. En azından kendi sisteminiz tarafını açıklamış oldunuz, benim asıl dikkat çekmek istediğim de zaten piyasadaki genel satıcı devamlılığıydı.
Bu sorunların temel sebebi Google'ın sürekli güncelleme yapması.
Eğer yapılan güncelleme sonrası botun yapımcısı önlem alamazsa bot tamamen işe yaramaz bir sistem haline dönüşüyor.
Çok sürdürülebilir iş değil, sürdürmesi oldukça da zor.
Aynen hocam, benim dikkatimi çeken durumun sebebi de büyük ihtimalle bu. İlk etapta çalışan sistemi satışa çıkarıyorlar ama Google tarafındaki değişikliklere sürekli ayak uydurmak gerektiğinde iş sürdürülebilir olmaktan çıkıyor. Sonra da konu/satıcı bir anda ortadan kayboluyor. Uzun süre devam ettirenlerin asıl farkı burada sanırım.