Ben açık konuşayım alayı üçkağıtçı
Ben de direkt üçkağıtçı demeyeyim hocam 😄 Ama dikkatimi çeken şey tam olarak bu zaten. Konuyu açan hesaplara bakıyorum; ya yeni, ya uzun süre kullanılmamış ya da ürünü bir süre satıp sonrasında ortadan kaybolmuş. Uzun süredir aynı yazılımı satıp arkasında duran birine pek denk gelemedim.
hocam vur kaçcı olabilir
Benim de aklıma ilk o geldi hocam
genelleme yapmamanizi tavsiye ederiz. biz kuruldugumuzdan beri destek vermeye ve satis yapmaya devam ediyoruz.
Hocam siz düzenli olarak devam ettiğinizi söylediğiniz için birkaç şeyi özellikle size sormak isterim. Yanlış anlaşılmasın, amacım kötülemek değil; bu sistemlerin gerçekten uzun vadede ne kadar sürdürülebilir olduğunu anlamaya çalışıyorum.
- Request Hit Bot hizmetini/yazılımını kaç yıldır kesintisiz satıyorsunuz? İlk satış tarihinizi veya eski konularınızı paylaşabilir misiniz?
- 6 ay–1 yıl önce hizmet verdiğiniz ve bugün hâlâ sıralaması korunmuş 2-3 örnek çalışma gösterebilir misiniz? Mümkünse başlangıç/bitiş tarihiyle.
- “Başarı” dediğiniz şeyi neyle ölçüyorsunuz? Sadece Search Console gösterimi/tıklaması mı, yoksa hedef kelimenin gerçek organik sıralaması mı?
- Bot kapatıldıktan sonra sonuçlar ne kadar süre korunuyor? Etkinin devam etmesi için sürekli trafik göndermek gerekiyor mu?
- Aynı kelimede işlem yapılmadan önce ve sonra, tarafsız şekilde alınmış SERP kayıtları / rank tracker geçmişi mevcut mu?
- Başarısız olduğunuz çalışmalar da var mı? Varsa yaklaşık başarı oranınız nedir? “Her sitede çalışır” gibi bir iddianız var mı?
- Google tarafındaki değişikliklerden sonra yazılımın etkisinin düştüğü dönemler oldu mu? Olduysa eski müşteriler için güncelleme/destek nasıl işledi?
- Bugün siz satış yapmayı bıraksanız, mevcut müşteriler yazılımı kullanmaya ve güncelleme almaya ne kadar süre devam edebiliyor?
Çünkü benim asıl merak ettiğim konu “anlık etki gösteriyor mu?” değil.
6-12 ay sonra hâlâ çalışan, satıcısı hâlâ ortada olan ve geçmişi doğrulanabilen bir sistem var mı? Benim forumdaki eski konulara bakınca asıl soru işaretim burada oluştu.