Site adresi: LİNK Site satış fiyatı: PAZARLIKSIZ 90.000 TL Sitenin aylık getirisi: REKLAMA BAĞLI Sitenin açılış tarihi: 01.01.2026 DA / PA Değerleri: Organik olmayan (sahte) bir şekilde DA / PA arttırımı yapılmış sitelerin değerlerin yanına ""Bu sitenin DA / PA değerleri organik olmayan bir şekilde arttırılmıştır." yazması zorunludur.
Kategori / sitenin içeriği: HEDİYELİK EŞYA (KUPA BARDAK-YASTIK VS.)
Günlük hit sayısı: - Ziyaretçi kaynağı: META REKLAM Domainin yaşı: 2 Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: MALZEMELER İLE BİRLİKTE KOMPLE SATILIK Hosting dahil mi?: SHOPIFY Banlı olduğu sponsor var mı?: YOK Banlı olduğu arama motoru var mı?: YOK Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: SHOPIFY Yazılım lisans sonlanma zamanı: AYLIK Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: HAYIR Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
Herkese merhabalar, sitenin adresini açık bir şekilde verdim. İnceleyebilirsiniz. Ben siteyi Temmuz ayında satın aldım. O günden beri ilgilenmedim pek fazla sosyal medyada içerik üretimi paylaşımı vs hiç yapamadım. Organik olarak siteye günlük gelen ziyaretçi sayısı 1-2 adet oluyor genelde. Bu dönemlerde pek fazla satış olmuyor. Reklamsız bir şekilde bekletilirse ayda 1 belki 2 adet sipariş ancak gelir. META reklamı denemesi yaptım ancak tek bir ürün için. Satışlar oldu ancak reklam giderlerini karşılayamadı pek. Hediyelik eşya siteleri zaten Şubat ayında patlar Mayısa ayına kadar devam eder. Reklamla da desteklenirse çok sağlam cirolar yapılır. Nitekim Sitenin yapmış olduğu +500.000 ciro da bu dönemde yapmıştır. Yani şu dönemlerde pek satış yapmıyor. Alacak kişi göz önünde bulundurması gerekiyor. Şuabt ayını beklemeyip satma sebebim ise reklamla gelen siparişlerde bile zorlandım. Hem sipariş hazırlama, faturaları kesme derken çok yorucu oldu benim için. Ne kendime ne de aileme vakit ayıramıyorum

.
Vereceğim malzemeler;
2 Adet Yazıcı (Epson L3110 Sublimiansyon Yazıcı ve Epson L3250 Normal Yazıcı)
Kargo Kolileri
Kargo Poşetleri
Pat Pat Naylon
Sublimasyon Kupalar (Çok kalmadı 5-6 adet falan)
25-30 arası fanus
20-25 adet gül................ YANİ SİTEYİ ALIP SİPARİŞ HAZIRLAMAYA BAŞLAMAK İÇİN BİR EKSİĞİNİZ OLMAYACAK.
CİDDİ ALICILAR ANYDESK İLE BAĞLANIP SHOPIFY PANELİME DETAYLI BAKABİLİRLER.