Selam arkadaşlar kendim için hazırladığım ama gerçekten işlerimi kolaylaştıran bir sistem yaptım size de göstermek geldi içimden

Sistemi laravel ile yaptım. Olay şu; Sistem günlük hayatımı kolaylaştırıyor ve bir çok işlemi bana hızlı yapma şansı veriyor. Tamamen telegramdan yönetiyorum. Misal markete gittim Akbank kartı ile 500 TL harcama yaptım telegramdan bunu yazıyorum direkt admin panele yolluyor ve aylık olarak ne harcadım ettim hepsi tutuluyor. Tüm hosting bilgileri, müşteri bilgileri v.s arka planda tutuyorum domainleri takip ediyorum. Misal müşterinin domain süresi bitti mi bitmeden 1 hafta önce bana bildirim düşüyor. Kart borcu kesildiği gün bildirim düşüyor bir de son ödemesine 2 gün kala falan sevdim ya

))
Ayrıca en güzel şey de şu. Findeks puanını yazıyorum bana 6 ay boyunca kartlarımı nasıl kullanmam gerektiğini, neler yapmam gerektiğini yol haritası olarak gösteriyor.
Satış konusu değildir. Eğer bu konuma 50+ like gelirse bu ve gelişmiş chrome eklentisini ( backlink kasma için ) ücretsiz olarak like atanlara atacağım