Selamlar R10 ailesi,

İsmim Yiğit, profesyonel alanda evo frost. 2016'dan beri prodüktörlük yapıyorum, son 2 senedir house ağırlıklı parçalar üretip global piyasaya satış gerçekleştiriyorum. Hali hazırda bir çok A list ünlü global DJ ile birlikte çalışıp, isteklerine göre özel proje sağlıyorum. R10'a belki pek uymayan bir konu fakat müşteri kapasitemi arttırmak ve daha çok insanla çalışmak için böyle bir konu açmak istedim

Ghost Prodüksiyon nedir?
Ghost Prodüksiyon bir prodüktörün başka bir DJ veya prodüktöre yaptığı parça/şarkının bütün telif hakları ile transfer edildiği servistir. Parça tesliminden sonra satın alan kişi o parçayı kendi ismi altından anlaşılan ücret dışında bir ücret veya %'lik vermeden paylaşabilir.

Fiyatlandırma;
*Özel projeler genel olarak $1000 ve üstü olarak (kapsamı ve karışıklığına göre) değişmektedir, DJ yada prodüktörseniz özel olarak bana istediğiniz parçanın referansını yada istediğiniz vibe ilhamlarını attıktan sonra projeye başlanır ve istediğiniz hale gelene kadar sınırsız revize edilir.
*Hazır projeler ise ortalama $500-800 arasındadır, portföy içinden istediğini seçip transferi hallediyoruz.

Ghost Prodüksiyon'un doğasından dolayı her yaptığım parçayı ve DJ'i buraya açık bir şekilde paylaşamam ama kısaca bir kaç tanesini buraya bırakıyorum;
MoBlack
H****
AR***
Davido (remix)
AVÖ
ve daha fazlası..

İlgilenen kişiler bana özel mesaj atabilir ve detayları konuşabiliriz