3 ayda 65 k takipçiye ulaştım herşey çok güzel ilerliyordu taki para kazanma başvurusu yapana kadar.Başvurum red yedi tekrarlanan içerikten dolayı ama hesabımda bir tane tekrarlanmış video olmamasına rağmen kurgusunu görsel meteryallerini seslendirmesini kapak görselini hepsini kendim yaptıgım halde hatta bunu göstermek için 2.5 dklık uzun video yükledim incelenmesi için ama yine aynı sebeb gösterilerek para kazanma red yedi ve demiyorki şundan dolayı yedin tek yazan tekrarlanmış içerik başına gelen oldumu veya bi yolu varmı ? Not: Videolardaki karakterler oyun karakterleri(oyun izin veriyor kullanıma) ben sadece bu oyun karakterlerini yapay zeka kullanarak kıyafet yüz ifadesi saç rengi falan değiştiriyorum kurguya göre ama ana karakter hep aynı kişi kıyafet değişiyor yüz ifadesi değişiyyor. Editler tamamen kendime ait capcutta haraket ettirme geçişler vb. Seslendirme ana karakter kendime ait diğerlerini capcut ses kütüphanesinden kullanıyorum. 2 başvurumda red yedi bu sebebten sinirlendim ve ara vermiştim yaklaşık 4 aydır içerik girmiyorum haliyle izlenmeler çakıldı 2 k da takipçi kaybettim önemli değil takılmıuorum geri kazanırım hepsini ama tekrardan boşa kürek çekmek istemiyorum başına gelen olduysa yazabilirmi para kazanmanın açılma şansı varmı ?