Selamlar herkese,
Malum ekonomik durumlar oldukça dar boğaza gidiyor. Bu sebeple 3 5 yan gelir olsun diye bir sistem üzerinde çalışmaya başladım. Sistemin Hermes Agent üzerinde local makineden çalışmasını planladım. Chatgpt plus üyeliğim var o yüzden gerekli bağlantıları sağladım. Sistem belirlediğim hedef üzerinden ürün araştırması yapacak, rakip analizleri pazar durumu vs. Daha sonra yine aynı sistem üzerindeki farklı bir alt agent bulunan ürünün içeriğinin mimarisini oluşturup diğer bir alt agenta devredecek ve alt agent verilen ürün mimarisin göre ürün içeriğini oluşturacak (Asset, pdf vs) Daha kendi içinde kalite kontrolünü yapıp listing alt agentına devredecek ve ürün listingtende çıktığında tamamlanmış olacak. Chatgpt ile bu akışın şemasını oluşturttum alt agentler yarattırdım. Ancak gel gelelim ürünün içeriğini üretmekte ciddi sıkıntılar yaşıyorum. Bir türlü istediğim kalitede ürün üretemiyor alt agent. Ürünün görsellerini image 2.0 med ile üret diyorum. tamam diyor ancak ürünün bitmiş halini kontrol ettiğimde sanki hiç image ile üret dememişim gibi saçma sapan şekilleri birbirine geçirerek kendince şekiller üretiyor ( örnekleri aşağıda). Günlerdir sabahtan akşama kadar bu durumu düzeltmeye ve sorunsuz çalışan bir sistem yaratmaya uğraşıyorum ancak bir türlü başarılı olamıyorum. Acaba bu sistemin tüm aşamalarını chatgpt modellerine bırakmak hata mı diye düşünmeye başladım. Konu hakkında tüm fikirlerinize açığım. Teşekkürler.
Benim istediğim
Onun ürettiği