Blender ile 3D işleriniz: modelleme, mobil oyun optimizasyonu, rig/animasyon, render ve 3D baskıya hazır model.
Kendi Blender hattımla çalışıyorum; teslim her zaman dosya olarak + adım adım kurulum/kullanım rehberiyle. Önce örnek/deneme, beğenirseniz devam.

ÖRNEK İŞ: Mobil oyun için 11 karakter optimizasyonu (teslim edildi)
Yapay zekâ (Meshy) ile üretilmiş ~100.000 üçgenlik rig'li karakterler oyunu kasıyordu. Rig, animasyon ve görünüm korunarak mobil için yeniden hazırlandı:
  • ~100.000 üçgen → 6.000 (standart) / 9.000 (premium) üçgen
  • 4 × 2048 doku (~16 MB) → BaseColor 2048 + Normal 1024 + MetallicSmoothness (~3,4 MB, ASTC)
  • Humanoid rig ve tüm animasyonlar korundu, mesh adı/birimi orijinalle birebir → oyundaki FX'ler ve prefab ayarları aynen çalıştı
  • Dokular yeniden bake edildi, renkler canlandırıldı, ters normal lekeleri temizlendi
  • Unity'ye doğrudan atılabilir FBX + kurulum rehberi

Büyük görseller: https://blender-3d-portfoy.vercel.app/

YAPABİLDİĞİM İŞLER
  • Oyun asset optimizasyonu: low-poly / LOD, retopoloji, doku bake (normal, AO, metallic/roughness), Unity/Unreal/Godot uyumlu FBX-GLB
  • AI modelleri temizleme: Meshy, Tripo, Rodin vb. çıktılarının düzeltilmesi, küçültülmesi, rig'lenmesi
  • 3D modelleme: ürün, obje, araç, mobilya, logo/tabela, oyun props'ları, 2D çizimden/fotoğraftan model
  • Rig ve animasyon: karakter rig, Mixamo uyumu, basit animasyonlar, animasyon aktarma
  • Web / uygulama için 3D: GLB/glTF (harita üstü araç, ürün konfigüratörü, three.js sahneleri), dosya boyutu optimizasyonu
  • Render ve ürün görseli: e-ticaret için stüdyo render, 360° dönen ürün videosu, tanıtım animasyonu
  • 3D baskıya hazır model: STL/3MF düzeltme, parametrik parça, ölçüye göre yeniden modelleme, figür/aksesuar. İsterseniz baskıyı da biz yapıyoruz (FDM PLA, tekli ve toplu)
  • Format dönüşümü: FBX, OBJ, GLB, STL, 3MF, USDZ arası dönüşüm ve ölçek/eksen düzeltme
ÇALIŞMA ŞEKLİ
  • Dosyanızı/örneğinizi PM ile gönderin → aynı gün fiyat ve süre
  • Toplu işlerde önce 1 örnek teslim, onaydan sonra kalanı
  • Teslim: dosyalar + rehber (uzaktan bağlantı yapılmaz, rehberle 5-10 dakikada kurulur)
  • Revizyonlar anlaşma kapsamında
Fiyatlar (fikir vermesi için): karakter optimizasyonu 400-600 TL/adet, basit obje modelleme 750 TL'den, ürün render 500 TL'den. Kesin fiyat dosyayı görünce.
İletişim: PM atabilirsiniz, WhatsApp isteyene PM'den numara veriyorum.