Türkiye de kurulan ve Türk firmalarına bu kadar neden dolusunuz onu anlamadım ama ticaret yapmayın gibi sözleri yazacak kadar sizi kızdırmadığımızı düşünüyorum
Burada iletmek istediğimiz konu: verilen emeğin ve çabanın aynısını yabancı ülkede veren bir firma zaten sorunsuz ilerliyor ancak maalesef Türkiye gibi güzel bir ülkede bunu yapmak için ciddi yatırımlar gerekiyor. Elbette siz ödemesini yaptığınız ister 10₺ isterse 1000₺ lik hizmet ne ise onu almak ve almak istemek en doğal hakkınız burada bu konuda sizden yanayım.
Sadece tüm firmaları aynı kefeye koymamanızı rica ediyorum.
Ben değil hocam siz Tüm firmaları bir kefeye koydunuz ben tüm Türk firmaları kötü demedim bir kaçı hariç dedim siz o bir kaçın yerine kendizi koyamak yerine kötülerin olduğu kısıma koymuşsunuz hem kendinizi hemde diğer Türk firmalarını.
Türk firmaları ile çalışmamaya özellikle hosting kısmında özen gösteriyorum çok zorda kalmazsam bir kaçı hariç çalışmıyorum Türk firmalarına dolu değilim sadece tercih etmiyorum yine bir kaçı hariç belliki sizde hosting firmasısınız o yüzden isim verip gereksiz reklam yapmayacağım ama her kes o bir kaç firmayı biliyor .