UbrTrade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam para verip hosting hizmeti alıyorum network tarafındaki maliyet ve çekememezlik neden benim umrumda olmalı orasını anlayamadım aldığım hizmet kötü olunca şunumu demem gerek Türkiyede maliyet ve çekememezlik var yoksa benim hizmetim aksamazdı bizim firmamızı kıskanıyorlar. bekide hosting firmasından hizmeti düzgün veremediği için özür dilerim bu daha mantıklı geldi açıkcası. Yapmayın hocam kullanıcıya siz 10 dolarlık vps satarsanız insanlar herkesten 10 dolarlık vps bekler siz hakkında satıp iyi ve kaliteli hizmet verirseniz günün sonunda müşteri size geri döner bunu göremiyorsanız ticaret yapmayın.
Türkiye de kurulan ve Türk firmalarına bu kadar neden dolusunuz onu anlamadım ama ticaret yapmayın gibi sözleri yazacak kadar sizi kızdırmadığımızı düşünüyorum

Burada iletmek istediğimiz konu: verilen emeğin ve çabanın aynısını yabancı ülkede veren bir firma zaten sorunsuz ilerliyor ancak maalesef Türkiye gibi güzel bir ülkede bunu yapmak için ciddi yatırımlar gerekiyor. Elbette siz ödemesini yaptığınız ister 10₺ isterse 1000₺ lik hizmet ne ise onu almak ve almak istemek en doğal hakkınız burada bu konuda sizden yanayım.

Sadece tüm firmaları aynı kefeye koymamanızı rica ediyorum.