İbrahimH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya sana açık konuşayım pluginmiş, skillmiş pek de anlamı yok yani onlarda zaten bir promt kiti gibi birşey.
Önerim açıklayıcı, düzgün ve güzel mesajlar yazman ondan sonrasını claude bırak
Frown adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konuyu belirle > fazlı plan yaptır > plana uygun skill ve agent yazdır > bağlam için kurallar yazsın > token tasarufu için notlar alsın ve uygulasın

Opus 5.5 özelinde yapılması gereken şeyler var gibi anlıyorum ben. Örneğin daha önceki modellerden farklı çalışan bir model olduğu için Anthropic özellikle CLAUDE.md içinde "think carefully", "think step by step" gib kalıplardan uzak durulmasını belirtmiş.

Dunyacell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dünyayı kurtarma hissi gelir ilk başta herşeyi yaptığını görünce . sonra her yaptığın projeler yapılmış diye görünce de o his gider normale dönersin
tavsiyem bu hali hissedince normal bir durumdur şaşırma
Claude Code'u ilk defa ciddi kullanacağım hocam, OpenCode ve Codex kullanıyorum zaten mesleğimde yazılım. Proje fikriyle bir işimiz yok zaten Codex ve Opencode ile yeri geliyor bazende manuel ilerleyen işlerimiz var, elimizde ki aktif işleri Claude Code tabanlı işleyecek şekilde güncelleyeceğiz. Claude Code'un token kullanımı daha iyi durumda gibi şu anda. Yani bizim pek o hislerle işimiz yok, yine de tavsiye için teşekkürler.