AFNaNTiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, belirli bir favori belirlemek ahmaklıktır yapay zekâ tarafında. Size hangisi iyi geliyorsa ona geçersiniz; hangisi güçlü ya da en azından işinizi görüyorsa ona geçersiniz. Bu iki firma birbirlerine rakip ve hangisi o an ne denli fayda sağlıyor ve bilhassa kullanıcı ihtiyacını karşılıyorsa ona geçersiniz. Olay tamamıyla bundan ibaret. Codex şöyle böyle değil; en azından bu konu iyi oldu. Codex yerine Claude’ye geçer kullanıcılar. Bir zaman sonra Codex toparlar. İşinize yarıyor mu, test edersiniz; ardından yine Codex’e geçersiniz.

Asıl olay burada kurallar ve talimatlardan ibaret. Alt ajanlardan kastımız, kullanımınızı bir hayli ekonomik açıdan iyi anlamda etkileyecek olaylara yönelmek. Yani bir analizci, bir karar verici, bir prompt üretici bu çapta elzemdir ve mükemmel token kullanımına katkısı vardır. Bilhassa sizin işinize yarayan modellere ve firmalara yoğunlaşmanız gerekiyor. Yapay zekânın şu anda kullanım alanı ve durumu bundan ibaret, genel hatlarıyla düşününce. 👌
evet bende ondan bahsediyordum codex şu an limitler konusunda berbat almak isteyenler bunu da göz önünde bulundursun şuan claude daha iyi geçen ay codex iyiydi bunu belirtmek istemiştim yoksa bende dediğinize katılıyorum bi firmaya veya modele fanboyluk yapmak ahmaklıktır