Hocam benim şahsi düşüncem yine tekrara düşeceğim belki ama websitenizi boşverin sizi diğer firmalardan ayıracak tek şey bence güzel bir status sayfanız olması, şeffaf türk firması bulmak çok zor, status sayfanızda en az son 6 ay uptime süreleri, bakım vs duyuruları, sistem geliştirme notları falan... eğer sistemleriniz gerektiği kadar stabil çalışıyorsa zaten websitenizin renginin yerleşiminin veya destek cevaplama sürenizin hiçbir önemi yok.. stabil çalışan bir sisteminiz oldun html bir index sitesi yapın fiyat bu diyin ben alırım şahsen, ben müşteri olarak sitenizin yerleşimine rengine logonuza bakmıyorum... aldığım hizmet ne kadar kaliteli bana o lazım...
şu anda bazı türk firmalarında status sayfası var ama nasıl? son 10dk uptime gösteren var son 20dk veya 1dk gösteren bile var, yani göz boyama sadece... varmı şöyle son 1 yılını bağımsız bir araçla ölçerek son bir yılımda uptime sürem bu diyebilen? bunu başaran beni kazanır.
yok yapayzekalı server, düşünen server, duygulanan server gibi saçma sapan özellikler ekleniyor... benim serverim düşünmesin ya çalışsın kopmasın yeter... gerisi hallolur...
Süpersiniz. Status sayfamız var ancak herkese açık değil. Herkese açık olacak şekilde düzenlenmesi adına not aldım. Fikir ve düşünceleriniz için çok teşekkürler.
Türkçe olduğunda ne oluyor?