Türkiye'deki nöbetçi eczaneleri JSON formatında listeleyen veya bu verileri kullanan popüler W.BE_NobetciEczaneAPI deposuna ve benzeri açık kaynaklı projelere GitHub üzerinden ulaşabilirsiniz. [1] GitHub üzerinde bulabileceğiniz bazı dikkat çeken nöbetçi eczane API ve proje depoları:- W.BE_NobetciEczaneAPI****: HTTP GET istekleri ile il, ilçe ve API anahtarı parametrelerini kullanarak Türkiye'deki nöbetçi eczaneleri sunan bir API dokümantasyon projesidir. [1]
- EgemenKEYDAL/Nobetci-Eczaneler****: 81 il desteği sunan, gerçek zamanlı eczane adı, adresi ve telefon bilgilerini barındıran ücretsiz bir nöbetçi eczane API projesidir. [1]
- Korkuttum/nobetci_eczane****: Türkiye genelinde il ve ilçe bazlı nöbetçi eczane verilerini Home Assistant arayüzüne entegre etmenizi sağlayan özel bir uygulamadır. [1]
- hakanbudak/nobetci-eczane-web****: Türkiye'de konum tabanlı ve gerçek zamanlı nöbetçi eczane araması yapmanıza imkan tanımak için geliştirilmiş açık kaynaklı bir web arayüzüdür. [1]
Hocam başka repo vardı içinde bilmem kaç tane api kaynağı vardı da unuttum. Bu arada domain hayırlı olsun
364 gün kalmış
Teşekkürler yz ile sağlıklı ilerleyemiyoruz

Bu arada domaini ben almadım dedim ya atlarım ben sen bak diye.