Haklısınız, teknolojiyi ben de kullanıyorum. Bu arada yazılımcı değilim o sektörde daha çok test analist tarafındayım. 2025 şubat ayında bir proje için r10 dan yaklaşık 10-15 kişi ile görüşmüşümdür. Ortalama 150-200 bin tl talep ediliyordu. Şimdi bitirdim projeyi çıktım satmayı hedefliyorum

Web site + Sunum + reklam kurulumu her şey 4 gün sürdü
Dediklerinize katılıyorum, ortada bir teknoloji var kullanmak sömürmek lazım. Ama şunu da görüyorum. Google da r10 da her platformda daha doğrusu her yer proje dolu

kitlesel bir dijital dönüşüm geçiriyoruz. Bu dönüşümün acısını ekonomik, sosyolojik hatta psikolojik kötü sonuçları olacağını düşünüyorum

amacım havayı karartmak değil ya da sürekli negatifi pompalamak değil yanlış anlamayın. Demek istediğim ortada bir teknoloji var evet ama şimdiden bir çöplük de oldu tüm ortamlar. Bunun gelişerek devam ettiğini düşünürsek ileriyi kestiremiyorum
Dediklerinizden yola çıkarak hedefleri büyütüp yapılmayanı arayacağım. Bu kolaylığı klasik kurumsal web sitesi kurmak için değil var olana değer katarak devam ettireceğim.
Teşekkürler.
kesinlikle katılıyorum. bu ortam da yapılan işlerin kalitesini de görmekteyiz. şahsen piyasanın bugün ki durumun da kendi ürettiğim projelerin kalitesini kıyasladığım da doğru yolda sürekli teknolojiye ayak uydurarak ve geliştirerek, daima diğer projelerden kendi projelerimin ayrıldığını görmek beni mutlu ediyor. Başarılar dilerim