Merhaba, moderatörlerin firma hakkındaki görüşümü burada belirtebileceğimi belirtmesi üzerine, sağlam proxy, sağlamproxy veya
@SAGLAM PROXY firmasından yaşadığım bir sorundan bahsetmek isterim, politikalarında yazmayan şeyi üstü kapalı kendilerine göre değerlendirme yapmaya çalışıyorlar ben kötü bilirim biraz araştırınca, kafalarına göre kimlik istedikleri felan çıkıyor, şikayet varda şişmiş..
Konulara bakarken denk geldim, gelmişken ben de yaşadığım deneyimi paylaşayım. Proxy hizmeti düşünenlerin bilgisi olsun, hemde dikkat etmeleri gereken bir rehber niteliğinde mesaj olsun.
R10'da görmem üzerine, @SAGLAM PROXY üzerinden bir proxy hizmeti satın aldım.
Bu hizmeti, geliştirdiğim proje kapsamında Adalet Bakanlığı'nın halka açık *.adalet.gov.tr ve mevzuat.adalet.gov.tr servislerine erişmek amacıyla kullanacaktım.
Özellikle belirtmek isterim ki erişmeye çalıştığım veriler kamuya açık verilerdir.
Kullanım amacım tamamen halka açık verilerdi ancak sonradan, test edince ürünü satın alıp.
*adalet.gov.tr adreslerine erişimin kapalı olduğunu öğrendim. Bu kısıtlamayı satın alma öncesinde politikalarında açık şekilde belirtilmiyor.
Hizmet işime yaramayınca da iade talebim kabul edilmedi. Bu firmayı düşünen varsa politikalarını gerçekten A-Z'ye incelemesini tavsiye ederim, gerçi yine kafalarına göre değerlendirebiliyorlar.
Çünkü her kısıtlama açık açık yazmasa bile süreçte mevcut maddeler kendi lehlerine yorumlanabiliyor. Ayrıca, firmanın şiakyet var geçmişine felanda bakarsınız satın almayı düşündüğünüz.
Benim yaşadığım deneyim bu şekilde, tüketici hakem heyetine vericeğim bugün r10 desteği sonuçlansın.