cartel24 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
site ai gibi duruyor, btk yer sağlayıcı belgenizi göremedim (görünür olmayabilir), nerde barınıyor birşey aldığımda altyapı neresi ? altyapı teknolojisi ney? status sayfanız nerede nereden göreceğim hizmet siteniz veya hosting ürünlerinizi uptime ney? nasıl çalışıyor bu altyapı? bir bilgi alamadığım için almak istemezdim şu an için.
Hocam somut sorularınız için teşekkür ederim. Tasarım yorumunun yanında, satın alma kararı verirken hangi bilgileri aradığınızı da net şekilde anlatmışsınız.
Hizmetin hangi veri merkezinde barındığı, kullanılan donanım ve ağ altyapısı, durum sayfası ve geçmiş erişilebilirlik verileri kolayca bulunabilmeli. Ziyaretçinin bunları öğrenmek için ayrıca sormak zorunda kalması bir eksiklik.
BTK yer sağlayıcı bilgileriyle ilgili görünürlük konusunu da kontrol edeceğiz. Altyapı ve uptime konusunda ise burada genel ifadelerle güven vermeye çalışmak yerine, hizmet bazında açık ve doğrulanabilir bilgiler sunmamız daha doğru olur.
“Şu an neden satın almam?” sorusuna verdiğiniz cevap bizim için değerli. Bu başlıkları düzenleme listemize alıyoruz; detaylı incelemeniz için tekrar teşekkür ederim.

kertenkele01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence hosting tarzı sitelerde hizmet alınacak site herşeyi açıkça belirten siteler bana daha sıcak geliyor.
Daha kayıt bile olmadan tüm özellikleri, fiyatları kolayca görebildiğim siteler en cazip gelenler. Eğer aradığım şeyi kolayca görebiliyorsam tercih ederim.
Hocam katılıyorum, insan daha hesap açmadan ne alacağını ve ne ödeyeceğini görmek istiyor. Paket özellikleri, kullanım limitleri, ilk alım ve yenileme ücretleri açık olunca karar vermek de kolaylaşıyor.
Bizim sitede arayıp bulamadığınız ya da görmek için fazla uğraştığınız bir bilgi oldu mu? Varsa o noktayı özellikle ele alalım. Yorumunuz için teşekkür ederim. 🙂