Konu
Sırf SEO için Opencarttan shopifya geçiyorum
Bugün, 00:21:12
yusufozcelik
OpenCart 4.1 için geliştirdiğimiz SEO modülü, bugüne kadar hazırladığımız en kapsamlı ve gelişmiş çözümlerden biri.
Yapay zekâ destekli içerik ve SEO araçlarından gelişmiş teknik SEO özelliklerine, özel blog altyapısından mağaza optimizasyonlarına kadar e-ticaret sitelerinin ihtiyaç duyabileceği birçok detayı tek bir yapı altında topladık.
Modülümüzü aktif olarak kullanan müşterilerimiz, özellikle organik görünürlük, içerik yönetimi ve operasyonel kolaylık tarafında sağladığı farkı deneyimlemeye başladı.
Hedefimiz yalnızca OpenCart için güçlü bir SEO modülü geliştirmek değildi. WordPress ve diğer yaygın altyapılarda dahi çoğu zaman farklı eklentiler ve ek servislerle oluşturulabilen kapsamlı yapıyı, OpenCart üzerinde daha bütünleşik ve yönetilebilir hale getirmek istedik.
Üstelik çalışmalarımız SEO modülüyle sınırlı değil.
Yakın zamanda yayınlayacağımız yeni e-ticaret paketimizle; işletmelerin farklı altyapılara, çok sayıda eklentiye ve yüksek ek geliştirme maliyetlerine ihtiyaç duymadan güçlü bir e-ticaret altyapısına sahip olmasını hedefliyoruz.
Bunun yanında geliştirdiğimiz özel MCP sunucusu sayesinde OpenCart yönetim paneline giriş yapmadan birçok mağaza işlemini doğrudan ChatGPT arayüzü üzerinden gerçekleştirmek mümkün.
Ürün yönetimi, sipariş işlemleri, mağaza operasyonları ve birçok yönetim süreci doğal dil kullanılarak sohbet ekranından yürütülebiliyor.
Üstelik bu sistemi kullanmak için ChatGPT’nin ücretli sürümüne sahip olma zorunluluğu da bulunmuyor.
OpenCart’ı klasik bir e-ticaret altyapısından çıkarıp yapay zekâ ile yönetilebilen, SEO odaklı ve modern bir e-ticaret ekosistemine dönüştürmek için geliştirmeye devam ediyoruz.
Yeni e-ticaret paketimiz ve geliştirdiğimiz yeni özelliklerle ilgili detayları çok yakında paylaşacağız.
Örnek Ekran Görüntüsü