veabiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Brocum bir şey diyeceğim sakın kızma, ilk çıktığında telefon 2,250₺ idi yaklaşık 8 yıl önce almıştım. ikinci ele de 3K çok değil mi Zaten miyadı dolmuş olan bir telefon oldu
Kızacak birşey yok hocam estafurullah. Şimdi şöyle düşün ekranını almaya kalksan şuan 1k üzerinde mesela. Yada bir araba alıyorsun ilk ciktiginda örneğin 10k aradan yıllar geçiyor 150k ya satıyorsun. Yani senin düşündüğün mantıkla yürümüyor piyasa neyi kaldiriyorsa o birazcık.

Bu cihaza 2.5k isteyende var 4k isteyende var. Piayasa satış fiyatı 2.5- 3.5k aralığında. Daha alt rakamlara ekran çatlak sorunlu cihazlar olabiliyor.

Ayrıca miladi dolma olayı ne için kullanacağına bağlı. Mesela düşünsene 1969 Ford Mustang GT 500 miladi dolmuş durumda dimi ama gel gelelim çok ciddi rakamlar istiyorlar. Alabilsemde garajımda yatsa keşke yada günlük ise onunla gidip gelsem.çok begeniyorum.Bunu sana örnek olsun diye yazdım. Bu cihazda hala birçok uygulamayı sorunsuz çalıştırıyor bir kişinin günlük Alo ve wp ihtiyacı gibi temel ihtiyaclarini çok rahat görmesini sağlıyor. Hatta yanında birde günümuz teknolojisine yakın foto çekip hatirada biriktirmene olanak sağlıyor.