Webx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ne kırılması, tam da bu tür görüşleri duymak için açtık konuyu. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. 🙂
Sadelik bizim tercihimizdi; ziyaretçinin aradığı hizmeti rahatça bulmasını istedik. Ama sadeliği korurken biraz daha renk ve hareket katılabilecek alanlar olabilir. Özellikle müşteri gözlemlerinizi paylaşmanız bu açıdan değerli.
Sizce en çok ana sayfanın ilk ekranı mı, yoksa hizmet ve paket alanları mı biraz daha canlı olmalı? Aklınızda beğendiğiniz bir örnek varsa onu da görmek isterim.

geri bildirim için çok teşekkür ederim.

Hocam değerlendirme biçiminizi bu kadar net anlatmanız bizim için faydalı oldu, teşekkür ederim.
Özellikle gerçek ofis görüntüleri öneriniz güzel bir noktaya temas ediyor. Ziyaretçinin hizmetin arkasındaki ekibi ve çalışma ortamını görebilmesi, kurumsal bilgilerden daha güçlü bir ilk izlenim bırakabilir. Donanım bilgilerinin de paketleri karşılaştırırken kolayca görülebilmesi gerekiyor.

Sadelikle görselliği birlikte ele alma fikrinize katılıyorum; kullanım kolaylığını korurken siteye daha fazla karakter katabiliriz.
Bir noktayı da netleştirmek isterim: Bizim sitede gözle fark ettiğiniz bir açılış gecikmesi oldu mu, yoksa bunu genel değerlendirme ölçütünüz olarak mı belirttiniz? Varsa hangi sayfada yaşadığınızı öğrenmek isterim. 🙂
Hız açısından benim genel değerlendirme ölçütüm hocam. Size özel değil. Şuan sayfa boyutu yüksek değil, açılış hızınız gayet iyi. Önemli olan sayfa boyutu ve görseller arttığı zaman görmek diye düşünüyorum.
Donanım konusunda da mesela ben açıkça ram-ssd-işlemci yapılandırılmasının sunulması taraftarıyım. Şeffaflığın önemli olduğunu düşünüyorum. Sadece vds/vps olarak değil hosting sunucularında da aynı şeyin geçerli olması kanaatindeyim.

Elbette bunların tamamı uç noktalar. İşin sonunda ne kadar emek verilirse verilsin bizim halk ucuza kaçıyor. Yani bazen çok düşünmek yerine düz düşünmekte mantıklı olabiliyor Başarılar, bol kazançlar dilerim.