Webx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam açık sözlü yorumunuz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. 🙂

Sadelik bizim tercihimizdi ama bunun sizde standart bir şablon hissi oluşturması ve güven vermemesi, üzerinde düşünmemiz gereken bir geri bildirim. Konuyu açma amacımız da kendi gözümüzle fark edemediğimiz noktaları görebilmekti.
Müsait olduğunuzda biraz açabilir misiniz: Güven hissini azaltan en belirgin detay neydi? Bir de alan adıyla ilgili düşüncenizi merak ettim; Netx isminin çağrışımı mı, okunurluğu mu, yoksa başka bir neden mi?

Bunları bilirsek değerlendirmemiz daha kolay olur. Vakit ayırıp yazdığınız için tekrar teşekkürler.
kendi bakış açıma göre söyleyim sizi birşey ile itham etmiyorum yanlış anlam çıkmasın söyleyeceklerimden.
1) güven hissini azaltan en belirgin detay yapay zeka ile yapılmış gibi bir görüntüsü olması. ( yazılımcı değilim tam olarak bilemem ama sadece şablon olarak benziyor). insan şunu düşünüyor '' kendi sitesi için uğraşmayan adam bizim siteyle niye uğraşsın''
2) siteyi açar açmazda domain sorgulama kısmının açılması. ben daha sizin ne olduğunu bilmezken domaini niye aratayım.( bunu müşteri olarak siteye geldiysem varsayımıyla söylüyorum.. müşteri olmayacaksam tabi ki domain kontrol için bakabilirim)
3) sadelik bende seviyorum ama millet jan janlı site seviyor özellikle hosting sektöründe.

domain adına gelecek olursam da ;
alışveriş yaparken kurumsal firma olmasına tercih ederim. netx ismi bana çok kurumsal gibi gelmiyor. r10 da açılan fakat bikaç ay sonra kapanan host firmaları gibi çağrıştırıyor.

not: genelde herkes güzel diyip geçer fakat ben kendime göre yorumladım. umarım alınmazsınız ve içten içe de olsa kalbinizi kırmamışımdır. herşey gönlünüzce olsun