Yaklaşık 1 yıl önce geliştirmeye başladığım ve dönem dönem üzerinde çalışarak ilerlettiğim projemi, mevcut ihtiyaçlarım doğrultusunda satışa sunuyorum.
Özellikle son 1,5 ay içerisinde projeye yoğunlaşarak müfredat içeriklerini kapsamlı şekilde gözden geçirdim ve gerekli iyileştirmeleri yaparak
5-8. sınıf seviyeleri için tam müfredat uyumluluğu sağladım.
Projenin temel yapısı ve eğitim odaklı altyapısı hazır durumda. Yayına alındığında, tanıtım ve pazarlama çalışmalarıyla önemli bir kullanıcı kitlesine ulaşabileceğine ve oldukça iyi noktalara gelebileceğine inanıyorum. Projeyi geliştirmeye devam etmek isteyen veya eğitim teknolojileri alanında hazır bir proje arayan kişi ya da ekipler için değerlendirilebilecek bir fırsat olduğunu düşünüyorum.
Proje ihtiyaç nedeniyle satılıktır. İlgilenen kişiler detaylı bilgi, proje içeriği ve mevcut durum hakkında benimle iletişime geçebilir.
Bu projenin ilk okul ve lise alanları da mevcut ancak bu satışa dahil
değil. Diğer 2 proje müfredat soru uyumları hazır halde değil. ( istenilirse 3 hafta içerisinde diğer iki projede müfredat kısmı tam hazır hale getirilebilir )
- 5, 6, 7 ve 8. sınıf için hazır bir soru çözme uygulaması.
- İçinde 96.387 müfredat uyumlu soru var. 88.062’si güncel müfredat havuzu, 8.325’i 2018 programının tekrarı. Hepsi dört şıklı ve çözümlü. Çıkmış LGS sorusu yok.
- Müfredat motoru kendi yılını bilir - Uygulama 1 Eylül – 31 Ağustos öğretim yılına bakar. Sonrası için kendini günceller.
- MEB TTKB çerçeve planına göre 2026–2027’de Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli 5, 6 ve 7. sınıflardadır. 8. sınıf bu listede yoktur; 2026–2027’de 2018 programında kalır ve LGS 2027 ona göredir. 2027–2028’de 5-8. sınıf da yeni modele otomatik geçer.
- Dersler Türkçe, matematik, fen, sosyal bilgiler, İngilizce ve din kültürü. 8. sınıfta sosyalin yerini T.C. İnkılap Tarihi alıyor. Öğrenci dersi seçince üniteleri görüyor, her ünitede kaç soru kaldığı yazıyor. Çözülen soru tekrar başa düşmüyor öğrenci aynı soruyu tekrar görmez.
- LGS denemesi sınavın kendi düzeninde. Sözel 50 soru ve 75 dakika, sayısal 40 soru ve 80 dakika. İkisi birlikte 90 soru. 5, 6 ve 7. sınıfta aynı düzen o sınıfın konularıyla açılıyor. Ayrıca 40 dakikalık yazılı provası ve tek dersten 20, 40, 60, 100 veya 120 soruluk deneme var. LGS neti doğru eksi yanlış bölü 3. Yazılıda net, doğru sayısı.
- sınıf bu yıl 2018 programında. LGS 2027 buna göre. Uygulama tarihi görünce 2027-2028 öğretim yılında 8. sınıfı yeni müfredata geçiriyor. Bu yıl 8. sınıfta 29.666 soru açık. Seneye 23.332 soru kalıyor, 2018’e özel konular ayrı bir tekrar kartına iniyor.
- Soru çözmek için internet gerekmiyor. Çözülenler, ad ve ders programı telefonda duruyor. Hesap yok, reklam yok, uygulama içi satış yok. İnternet izni yalnız yapay zeka ekranları için. O ekranlar anahtar ister. Anahtar satıcıdan devredilmez, alıcı kendi anahtarını koyar. İsterse bu ekranlar kapatılır, uygulama tamamen çevrimdışı kalır. bu yapay zeka alanları ücretli pro lisanslanıp kazanç sağlayabilirsiniz.
- Veli kontrol paneli için PIN kapısı var. İçeride bugün çözülen soru, ders başarısı, zayıf konular ve öğrencinin bildirdiği sorular duruyor.
- Aynı telefonda iki kişi sırayla düello yapabiliyor. Paragraf çalışması ayrı. Sınav tarihi için geri sayım var. Beş tema ve koyu görünüm var.
- Play’de yayında bir kullanıcı yok. Gelir yok. Devredilen şey kaynak kod, soru dosyaları, çizimler, mağaza yazısı ve gizlilik metni. Play hesabı alıcıda kalır. iOS klasörü duruyor, yayın hazırlığı Android tarafında.
- Sözlük, atlas ve kelime avı kısa listeler. Uygulamanın asıl kısmı soru bankası, denemeler ve veli ekranı.
- Fiyat için düşüncem 8.000 tl pazarlık yoktur.