Kesinlikle içi boş bir yorum. Yorum yapmak için yorum yapmışsınız.
Astra'nın teknik olarak ne kadar güçlü bir model olduğu anlatabilirim isterseniz ancak aşırı teknik bilgi olur.
Bir amiral gemisi ancak bu kadar görülebilirdi.
Kaç saat Astra kullandınız?
Astra ile kaç proje yaptınız?
Astra ile kaç doküman hazırladınız?
Astra ile aralıksız kaç kere derin araştırma yaptınız?
Astra'nın kaç kere hatalı bir işlem yaptığını gördünüz?
Ben Astra övücülüğü yapmıyorum zaten model ortada hakkını teslim etmeye çalışıyorum.
Geçen gün böyle bir şey X'te oldu kişiye sordum kaç saat Astra kullandınız çıktığı günden beri kullanıyorum dedi,
Paketiniz nedir dedim?
5xPro dedi
Anladım 5xPro ile Astra yı ortalama Ultra effort'ta en fazla 1 saat kadar kullanabilirsiniz dedim ve anlatan anladı konu kapandı.
Model'i gerçekten deneyimlemeden sağdan soldan duyduklarınız ile hareket etmeyin.
Hocam bende sırf openai için 5 adet 20x 7 adette 5x plus hesaplarda sayısını bilmiyorum 100+ sanırım bütün kotalarım tükenmiş durumda bu hesapların hepsini sadece ben kullanıyorum hiçbir api falan sağlamıyorum. Öncelikle yaptığı işe göre aşırı kota yiyor tüm gereksiz testleri vs. çıkardığım halde günün yarısı işlem yaptırmakla yarısıda hatalarını manuel olarak onarmakla geçiyor yazdığı kodları ve yapısını açıp bakıyor musunuz görünürde işe yapıyor gibi gözüksede Allah'a emanet iş yapıyor sanki modele görüntüde çalışsın arka planı umursama demişler gibi kendi cihazınızdaki projelerde sorun yok ama dışarıya açmak aşırı riskli bide sürekli güvenlikten bahsedip duruyor. Şuan çoğu yz modeli yerelde işe yarar ama müşterilerine açacaksan mutlaka kodlar incelenip güvenlik açıkları kapatılmalı