Kesinlikle içi boş bir yorum. Yorum yapmak için yorum yapmışsınız.
Astra'nın teknik olarak ne kadar güçlü bir model olduğu anlatabilirim isterseniz ancak aşırı teknik bilgi olur.
Bir amiral gemisi ancak bu kadar görülebilirdi.
Kaç saat Astra kullandınız?
Astra ile kaç proje yaptınız?
Astra ile kaç doküman hazırladınız?
Astra ile aralıksız kaç kere derin araştırma yaptınız?
Astra'nın kaç kere hatalı bir işlem yaptığını gördünüz?
Ben Astra övücülüğü yapmıyorum zaten model ortada hakkını teslim etmeye çalışıyorum.
Geçen gün böyle bir şey X'te oldu kişiye sordum kaç saat Astra kullandınız çıktığı günden beri kullanıyorum dedi,
Paketiniz nedir dedim?
5xPro dedi
Anladım 5xPro ile Astra yı ortalama Ultra effort'ta en fazla 1 saat kadar kullanabilirsiniz dedim ve anlatan anladı konu kapandı.
Model'i gerçekten deneyimlemeden sağdan soldan duyduklarınız ile hareket etmeyin.
Bakın olay şu, Örneğin Astra ile döküman yazdırdığınızda daha detaylı veya önceki modellerden gpt5-5 modeli için bir döküman yazdırdığınızda bazı yerleri atlayabilir veya daha eksik yazabiliyor evet ama 6 astra ile neden bu kadar iyi? İşte şundan kaynaklı dediğim örnekteki gibi "agent" yetkisi. Mode işlemini yaptıktan sonra yani dökümantasyonu yazdıktan sonra kendi kendisine
"Dökümantasyon iyi mi?,"Dökümantasyonda verilmesi gerekenler nedir?" gibi bir planlı ilerleyiş varken gpt5-5'de daha eksikken burada bir güçleri birleştirme oluyor. İçi boş yorum diyorsunuz lakin örneğin "aralıksız kaç derin arşatırma ve kaç kere hatalı işlem diyorsunuz" işte hata yapmaması değil,aslında hata yapıyorsa bile kendisini otomatik tespit edip düzeltebiliyor ve bunu size yanıtı vermeden kendi içinde yapıyor o yüzden. Ama sizler direk olarak "Astra harika" diyorsunuz evet ben Astra'ya kötü mü dedim? Hayır,Astra 6 iyi bir model lakin olay,Modelin parametresinin düşünme seviyesinin 5 katına çıkması değil,kendisini sürekli sorgulaması ve işte buna da "agi" adını veriyorlar.