caliente adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun Cem, kurallar bir yere kuraldır insan sağlığı daha önemli. Bu durum sende böyle olduğu için üzüntünü anlıyorum, Allah tekrarını yaşatmasın.
Saolasın kardeşim. Kurallara uyarsak zaten insan sağlığını da düşünmüş oluyoruz biliyorsun. Yaradan kimseye yaşatmasın

Rion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun abi
Teşekkürler kardeşim

BeratYildiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam, Allah beterinden saklasın. Dediğin gibi kaza olmuş zaten. Sigorta şirketleri gerisini halleder. Ama Londra da bu durum olsaydı ehliyet vs. gidip mahkemeye çıkabilirdin. Orda kurallar aşırı katı.
Dubai suç oranı en düşük ülkelerden biri. Ben ilk geldiğimde bel çantamı kapının önünde unutmuştum. İçinde cüzdan, pasaport vs. her şey vardı. Ertesi gün aynı yerde buldum. Elbette her ülkenin kuralları değişir. Fakat adı üstünde trafik kazası. Hepimizin başına gelebilir Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

ultibil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam, Allah beterinden saklasın bununla atlattığınıza şükredin.
Teşekkür ederim, cümlemizi

chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun abi.
sen insanlığını yapmışsın. Türkiye de olsa adam senden şikayetçi olur, haksızken haklı duruma düşer ve zorlu bir hukuki süreç seni baya zorlardı ( kendimden örnek veriyorum %75 karşıya verdiği halde ; kasten birden fazla kişinin yaralanmasına sebep olma diye savcı bana kağıt yollamış )
neyse oranın hukunu bilmiyorum ama herşey gönlünce olsun.
motorlardan korkuyorum. ve şehir içi ilerlediğim zaman müziği kısarak camı açıp ilerliyorum. MOtorlar çok sıkıntı bizim ülkede.
iyi akşamlar.
Saolasın kardeşim Söylediklerinde çok haklısın. Türkiye'de 19 yıl trafik polisliği yapmış, binlerce kaza, binlerce yaralı, yüzlerce hayatını kaybeden kişi görmüş biri olarak şunu söylemek istiyorum. Kimi zaman hatalı değerlendirmeler yapılabiliyor. Maalesef alanında profesyonel olan kişilere danışılmıyor bazen.

Crazy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun, bununla geçsin daha kötüsüde olabilir bahsettiğiniz gibi yolda sürüklenirken farklı başka bir araç da ezebilirdi verilmiş sadakanız varmış sağlıcakla kalın.
Düşündükçe kötü oluyorum. Çok teşekkür ederim

Aras21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tekrardan geçmiş olsun abi, Allah yardımcın olsun
Eyvallah kardeşim saolasın, cümlemizin

Dijital Ötesi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok geçmiş olsun abi, keşke özellikle Türkiyede dahil tüm sürücüler senin gibi bilinçli olsa...
Türkiye'de artık biraz zor ama bir yerden başlamamız lazım. Çok teşekkürler kardeşim

CLOUDNET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun, oturumunuz varmı hocam, turist olarak mı gözüküyorsunuz ?
Evet oturumum var. 2 yıllık kimliğim var. Teşekkür ederim

DetoneDatome adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim

Barthesan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun
Teşekkürler

kokdemirkaan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun hocam. vallahi bir anlık hata çok büyük olaylara mahal verebiliyor. çok şükür ki motorcuya bir şey olmamış suç onda veya sizde orası muamma. Ancak sonucu merak ediyorum. Cana geleceğine mala gelsin gerisi hallolur
Kim kusurlu hala bilmiyorum. Ama dediğiniz gibi cana gelmedi. Tek tesellim bu. Çok teşekkürler

By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gecmis olsun abim.
Eyvallah kardeşim saolasın

Biu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam.
Çok teşekkürler

maxmyt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun hocam, Allah beterinden saklasın.
Çok teşekkürler, cümlemizi

bahadrpolt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun Cem abi

Aimless adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın abi
Çok teşekkürler cümlemizi kardeşim

İbrahim Ataysın adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun cem abi allah beterinden korusun
Eyvallah İbrahim, cümlemizi kardeşim

Coşkun Çetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cem çok geçmiş olsun, dikkat et 🌹
Eyvallah patron saolasın

Gelistirici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun. Manevra yaparken kör nokta bakışı atmak mümkün olmuyor genelde.
Ucuz atlatılmış gözüküyor. İki tarafa da geçmiş olsun tekrardan.
Normalde ben koltukta ileri geri hareket ederek aynaya farklı açılardan bakarım dönüş yapacağım zaman. Bunu alışkanlık haline getirdim. Fakat olmayınca olmuyor işte. Teşekkür ederim

Nookta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
abi geçmiş olsun yarın kalkınca dürteyim watçaptan
Bayadır dürtmüyorsun görüyorum Teşekkürler kardeşim

Abdullah07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun abi
Eyvallah Abdullah saolasın kardeşim

Rosteoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun abi.
Saolasın, geldi ama geçecek muhtemelen kardeşim

xLyra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam
Teşekkür ederim

ByMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun. Ben de bir kazaya karıştım, 2 şeritli yolda tam önümde bir araç şeridin ortasına aracı bırakıp gitmişti, yolu kontrol ettim ve sol şeridi ihlal ederek kendi şeridime geri katılmayı düşündüm, bu esnada karşı şeridi azıcık ihlal ettim, aşırı hızlı gelen motor sürücüsü frene dokunmadan korna çalarak gelip benim duran arabaya çarptı ve %100 kusur bana verildi. Bu senaryoda şeridi ufacıkta olsa ihlal ettiğim için %100 suçlu olan ben miyim ? Karşıdan gelen kişi hız kurallarına uymuyor ve dikkatsizdi. Sizin düşünceniz nedir hocam ? itiraz edeyim mi ?
Şu an kafamda tam olarak canlandıramadım. Özel mesajla kaza raporunu ve detayları gönderirseniz bilgim dahilinde yorum yapabilirim. Size de çok geçmiş olsun

SABOCES adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun hocam verilmiş sadakanız varmış. Allah korusun ölümlü kazadansa bu en iyisi cana geleceğine mala gelsin.
Eyvallah Şaban saolasın. Aynen öyle, cana geleceğine mala gelsin

globaltr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun dostum. Can sağlığı olsun
Aynen öyle geldi geçti, teşekkür ederim

Shentaweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abi çok geçmiş olsun. Kalıcı sağlık hasarı veya can kaybı olmamasına çok sevindim.
Çok şükür kardeşim, kalıcı bir hasar olmadı. Teşekkür ederim

Emrah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun Cem hocam, Allah beterinden korusun
Saolasın kardeşim, Yaradan cümlemizi beterinden korusun

Rivvle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Yeniceri; Geçmiş olsun abim, Seni seviyorum….!
Bil mukabele kardeşim, çok teşekkür ederim

akafo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim

Feri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun Cem abi. 🙏🏻
Eyvallah Feridun, geldi geçti umarım saolasın

yilmaz70 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun kardeşim.
Eyvallah abi saolasın

omurcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun hocam.Sizinle aynı durumu yaşadım.Çift şerit yolda ilerliyorum.Önümde amatör bir kadın sürücü var.Sol tarafta bir yere girecek fakat bulamıyor.Sürekli frene basıyor.Bulundugumuz lokasyonda işlek bir cadde.Kadın en az 6-7 defa dur kalk dur kalk yapıyor.100 metre ilerimizdede ışıklar var ve yeşil yanıyor.Bende sag tarafa sinyali verdim aynaya baktım ve araba göremedim.Birden gaz verdim ve saga kırdım direksiyonu.Hani filmlerde olurya arabaya yandan vurursun.Aynı onun gibi arabaya bir vurdum.Araç sürücüsü şok a girdi.Sonra durumu anlattım.Allahtan adam anlayışlı çıktı.Ama aynadan bakıp görmedigime %100 eminim.Kör nokta durumu malesef benide magdur etti.Bundan sonraki süreçte aynaya bakıyorum birde göz ucuyla saga bakıyorum .Allah kimseye kaza bela vermesin.
Ah o kör noktaların boyu devrilmesin Size de çok geçmiş olsun. Hayatta her şey tecrübe. Yaş kaç olursa olsun, meslek ne olursa olsun insan her dakika yeni bir şey öğreniyor. Teşekkür ederim

Mesut78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun abi.

Craxidor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abi geçmiş olsun. Kendine dikkat et. 🙏
Teşekkürler kardeşim sen de