Biz Türkler olarak en büyük derdimiz sorunumuz bu işte; içimizden birisi birşey yaptığında vur kafasına sana mı düştü bunu yapmak, yada xx yerde daha güzeli var. yok sen şununla yapmışsın. vs vs vs....
Arkadaşlar vbulletin, smf xenforo ilk çıktıkları halini hatırlıyor musunuz ? tabi ki hayır hepsinin güncel halini hatırlıyorsunuz ve bu arkadaşın bir ay önce başlayıp bugün bitirdiği iş ile 25 yıllık projeleri karşılaştırıyorsunuz.
Bu yüzden 180 500$ ödemeye eşek gibi mecbur kalıyor ve hala neden bizim bir forumumu bile yok diyoruz çünkü olmasına gerek yok. Bu yorumumu bu forum yazılımı üzerinden yapmıyorum aslında genel olarak bu şekildeyiz yok sen ai ile mi yaptın adam bir şekilde bir ürün çıkartmış bunu hazır almış bir yazılımcıya yaptırmış ai ile yapmış vs vs vs bunun ne önemi var bir ürün var ortada ona odaklansanıza.
Yemin ederim kafayı yersin. sırf bu yüzden ben şahsi olarak tüm projelerimi sildim free şekilde internette artık 3 satırlık betik bile yayınlamayacağım.
Dostum sen geliştirebildiğin kadar geliştir, tasarım tarasına takılma arkaplanına odaklan tasarımı en son aşamada ufak güncellemeler yaparsın