her şeyi ai halledecekse çok kolay olacaksa bir anlamı kalmaz ki. şu an ai önemli olma sebebi insanların video ve resim tüketiyor olmaları. ilerleyen zamanda video izleme düşse yada görsellere ihtiyacımız azalsa ainin bir anlamı kalmaz. eskiden her gün 2-3 saat televizyon izlerdik . ben ayda 5 saat anca izliyorum şu an. onun gibi düşünebiliriz. herşey kolay üretiliyorsa değeri de düşecektir. yani bugün hazır ai ile web sitesini 10 bin liraya yapıyorsak ilerde daha da hızlanınca ucuzlayacaksa 2 bine yapılacaksa buna önem veren de kalmaz . yani arkadaşın düşüncesi biraz doğru balon olma kısmı konusunda. çoğu insan da ai ile bir iş yapmıyor. kedi videoları yapıyorlar seslendirme yapıyorlar. basit basit işler . bu ai kullanmak değil ki. bahsedilen ai hastalıkları araştırabilen , yeni üretim modelleri bulabilen modeller. bir yerden sonra kendi kendine sürüm güncelleyecek duruma gelecektir bu yapay zekalar . bir şey çoğalırsa kolay bulunur olursa değeri düşer. mesele şu an ülkedeki işçi gücü kolay bulunabiliyor. o yüzden bi adamı 18 saat çalışmaya bile zorlayabiliyorsun. giderse çünkü başkasını alıp çalışabiliyorsun .