aglooka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu saydıklarınla yapay zeka balondur demek aynı şey mi? maliyetlerin nasıl arttığının herkes farkında zaten. bugün chatgpt neden reklam diye bir şey getirdi? antigravity neden usage'ı dibe çekti? siz chatgpt'ye muz çizdirmenin bir maliyeti var diye ai balondur diyorsanız onun ne olduğunu anlamıyorsunuz demektir. sektörden olmayan sokaktaki bir dayının sözleri gibi geliyor yazdıklarınız
Hocam neden laf anlamıyorsun? Teknolojinin amacı hızlı biçimde yardım edip maliyetleri düşürüp kâr ettirmek değil midir asıl amac? Bu teknoloji uzun vadede kendine bağımlı ettirip maliyetleri arttırıp bana kâr ettirmeyecekse neden var? Şuanki ilüzyona aldanmayın. Hem çok pahalı olacak hem bana zarar ettirecek. o zaman bu aracı kullanmanın anlamı nedir? Yakın gelecekte de fiyatı felan düşmeyecek. A şirketi B şirketi ile şuan yarış aşamasında.Diğerleri zarar etsin kapatsın ben ayakta kalayım derdinde. Bir markanın tekeline geçince o çizdirdiğin muzun görselin tanesi 500 dolar olunca ne olacak? bana zarar ettirecekse neden bu teknolojiyi kullanacağım? asıl problem burda? ucuzlatmanın yolunu bulurlar felan demeyin. şöyle bir yöntemle ucuzlatır diye çözüm üreteceksiniz. hayal kısmı asıl sizde olmuş oluyor böyle durumda.