ercangul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yakınlarınızda bir fotoğrafçıya gidip ürünlerin fotoğraflarını güzelçe çektirin görsel de çok önemli, ben kaç kez aynı ürünün görseli daha güzel diye onu almışımdır bilmiyorum genel meyil bu yöndedir diye düşünüyorum. Başkası o fotoğraf ile ürün satabilir mi şikayet hakkınız vardır sanırım. Şimdilik minimum kâr ile satın
Kafamızda belli konseptler var. Fotoğraf konusuna çok önem vereceğiz. Şimdilik kâr hedefimiz yok. Sistemin kendisini çevirmesi bizim için yeterli. Hepimiz aynı zamanda maaşlı çalışanız zaten buradan gelecek parayı şu aşamada önemsemiyoruz.

MuratCENGEL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam batışta değil zengin oluşta arkadaşlığınız %100 bozulacaktır. Tavsiyem o kadar küçük paralara eticarete girmemeniz. 60 bin tl ile pek bişey yapamazsınız maalesef.
Hocam istoçtan aldığımız ürünü satarak zengin olabileceğimizi düşünmüyoruz açıkcası. Kendimize ait bir atölyemiz ya da ürettiğimiz bir ürün olursa ve onu satarsak belki o zaman olabilir de ilk aşamada bir denemek ve öğrenmek istiyoruz. Ne kadar bir başlangıç bütçesinin yeterli olacağını düşünüyorsunuz ve neden 60 binin yeterli olmayacağını düşünüyorsunuz ? Çünkü sermayeyi arttırabilecek gücümüz var.