Selam olsun,
Merakıma mucip oldu.
40.000 kişinin katili bebek katili Apo'ya umut hakkı, villa mıdır bahçeli iki katlı konutmudur konuları konuşulurken FETÖ 251 kişinin katilidir.
Yani mantığı ben anlamadım 40.000 kişinin katiline umut hakkı verip 251 kişinin katillerine verilmeme nedeni nedir? (Verilsin yazmıyorum, neye göre bu umut hakkı veriliyor onu soruyorum.)
Daha çok öldüren mi umut hakkına sahip oluyor?
Gerçekten bağlantıyı kurup işin mantığını anlayamadığım için sizlerin düşüncesini merak ediyorum.
FETÖ silah bıraktık dese bir leğenin içinde silah yaksa bu kapsamda olacak mı? ya da olmayacaksa 40.000 kişinin katili neden bu umut hakkına sahip olacak?
FETÖ 251 kişinin katiliyken neden sürece dahil değil 40.000 kişinin katili neden bu sürece dahil?
Bunun mantığını çözenler vardır illaki ben çözemedim aklıma takıldı.
Sonuçta hepsi terör örgütü neden terörsüz Türkiye sadece PKK ile sınırlı?
Diğer terör örgütleri devam edecekse terörsüz Türkiye olmuyor ki sadece PKK sız Türkiye süreci olmuyor mu?
Benim şahsi görüşüm hiçbir terör örgütüne umut hakkı verilmemeli, süreç işletilmemeli ve bir masada oturulmamalı lakin terörsüz Türkiye dendiğinde sadece PKK yok ki ona umut hakkı verince terörsüz olunsun diye düşünüyorum.