çok geçmiş olsun kıymetli hocam.
Geldi geçti çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
Büyük geçmiş olsun. Hamdolsun ki kimseye sağlık açısından ciddi bir şey olmamış.
Kesinlikle öyle, teşekkür ederim
İhlal kararı doğru hocam şerit değiştirirken önce sinyal verip 5-10 saniye sonra geçebilirsinix.
Her iki tarafa da geçmiş olsun
20 yıl trafik polisliği yaptım. O yüzden biraz kurallara hakimim diyebilirim

Halk arasında bu gibi durumlar söyleniyor ama yasalar çerçevesinde geçerliliği maalesef yok. Ayna kontrolü yaptıktan sonra şerit müsaitse, sinyal verilip değiştirilebilir. Bekleme süresi bulunmuyor. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Geçmiş olsun hocam
Konudan bağımsız mod değil miydiniz hocam siz?
Evet, yaklaşık 14 yıl yöneticilik yaptım. Emekliye ayrılma zamanı gelince ayrıldım

Teşekkür ederim
Geçmiş olsun cem abi allah beterinden korusun
Saolasın Barış, cümlemizi
Geçmiş olsun abi. Daha beterleri olabilirdi Allah korumuş. Tekrarı yaşanmaması dileğiyle
Eyvallah Emin saolasın, amin
Geçmiş olsun hocam. Çok üzücü bir olay ama en büyük teselli daha kötü bir sonucun olmaması. Seni tekrardan görmek güzel.
Birkaç aydır yoktum buralarda. Sizi görmek de güzel

Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Çok teşekkürler
Geçmiş olsun Allah beterinden korumuş
Çok teşekkür ederim, aynen öyle oldu
Çok çok geçmiş olsun abi. Eski bir motorcu olarak konuyu okurken haklı/haksız aramaktan ziyade sürece fazlasıyla olgun ve vicdani yönle yaklaşmışsın.
Daha öncesinde geçirdiğim bir motor kazası yüzünden sağ ayak bileğime platin takıldı. Karşı taraf bırak nasıl olduğumu sormayı ben hastanede yatarken yalan yanlış tutanak tutup suçu bana yüklemeye çalışmışlardı. Sonrasında kamera kayıtları çıkınca özür dileyip tutanağı değiştirtmek istemişlerdi.
Keşke herkes senin gibi vicdanlı yaklaşabilse bu gibi durumlarda. Tekrardan çok geçmiş olsun
Maalesef motor sürücüleri arasında da diğer araç sürücüleri arasında da çürük elmalar var. Fakat en kötüsü, her iki taraf da genelleme yapıyor. "Motor sürücüsü değil mi normaldir" ya da "Araba sürenler bizi takmıyor" gibi sözleri duyuyoruz. Halbuki biraz empati kurabilsek durum kendiliğinden çözülecek. Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. Gelmiş geçmiş olsun. Dava devam ediyorsa, elimden gelen yardımı yapabilirim. Bir mesaj yazman yeterli.
Çok teşekkürler kardeşim
Adaletli birisi olduğunuzu moderatörlük döneminizden biliyordum da bu kadar adaletli olduğunuzu ve hatta polislik yaptığınıza dair hiçbir fikrim dahi yoktu. Geçmiş olsun Cem ağabey.
Polis olduğumu uzun yıllar sakladım aslında. Fakat sonra patron forumda bahsedince ortaya çıktı

Nazik ve güzel sözlerin için çok teşekkür ederim
Çok teşekkürler
geçmiş olsun abi
ceza belli mi acaba
Çok teşekkür ederim kardeşim

Sanırım yarın belli olacak. Kaza raporu geldi. Arapça olarak gelmiş. Türkçeye çevirdim ama ceza konusu muallak. Sistemde henüz bir şey görünmüyor.
Geçmiş olsun hocam bu arada çok babacan bir adamsınız bence üslüptan belli, işiniz gücünüz rast gitsin
Çok naziksiniz, teşekkür ederim

Yaradan hepimizin işini gücünü rast getirsin
Eyvallah kardeşim saolasın
Trafik, malesef anlık gerçek zamanlı kararlar vermeye itiyor insanı. İster istemez bazen 2 seçenekten birini seçip uygulama durumunda kalıyor insan.
Robot değil insanız o sebepten kazalar da her ne kadar engellemeye çalışsak da olabiliyor, En azından sizinki gibi nispeten ufak kazalara şükretmek gerek beterin beteri var.
Geçmiş olsun.
Ucuz atlattık diyorum. Fakat düşündükçe "Ya şöyle olsaydı, ya böyle olsaydı" diyorum. Düşüncesi bile korkunç. Teşekkür ederim
Çok teşekkürler
Geçmiş olsun abi Allah beterinden korusun.
Teşekkür ederim kardeşim, amin cümlemizi
Çok çok geçmiş olsun hocam, Allah beterinden korusun
Çok teşekkürler, cümlemizi
Çok teşekkür ederim