Tutuklananların hepsinin suçlu olduğunu düşünüyorsan bir şey diyemem ama ben olayı siyasi görüyorum özellikle yıllarca hiç bir şey olmadan bir anda bunların ortaya çıkarılması, Ergenekon davalarında ki gibi uyduruk gizli tanıklar vs vs. Aynı terane. Bir de iktidar 7-24 herkesi izlerken kalkıp da başta İmamoğlu olmak üzere hırsızlık yapacağını düşünmüyorum. Kirli işleri varsa da daha önceden yapmıştır. Şahsen müteahhitlere güvenmem zaten.
Mansur Yavaş'ın temiz olmasından kimsenin şüphesi yoktur zaten ama onun korktuğu şey kendine güveninin olmaması. Geçen seçimde deseydi ki toplum beni istiyor o yüzden beni aday yapın. Yıllarca ben belediye başkanıyım, başkan adaylığı gibi bir düşüncem yok. Seçim yaklaştı Kılıçdaroğlu adaylığını açıkladı sonra diyor büyüklerim ortak aday yaparsa aday olurum

) Özdağ o kadar söyledi aday ol diye, Akşener söyledi.. cesaret edip aday olamadı ve sonuç ortada.
Şimdi kalkıp aday olacağını ya da olabileceğini hiç sanmıyorum. Bir şekilde buna cesaret edemiyor. Kaybeden de Türk vatandaşları oluyor
bak yıllarca demişsin. CHP ne zaman 3 4 sene oncesinden adayını acıkladı bir numune imamoglu başka yok
Sana şukadar söyleyim. Ben mantıgıma göre konusuyorum. İmamoğlu başına gelecekelrin haberini almıştı 2 gün öncesindeki mitinginden belliydi. alel acele adayım dedi. çünkü o kimligi zırh olarak kullanacaktı olay adaylık degil. onu zırh edinecekdi bakın gördünüzmü aday oldum aldılar içeri.
Yarın seçim olacak bu adamın karşısına biri çıkmayacakmı.