Asilzade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazen rastgele güzel konulara denk geliyorum. Aktif olmama rağmen kaçırılan bir çok konu olduğunu düşünüyorum.
Ben şunu paylaşarak başlayım.Szinde paylaşmak istedikleriniz varsa yorumlarda buluşalım.
Üstad teşekkür ederim, konuyu beğenmenize sevindim gerçekten; aslında burada eski üyelerin konuyu beğenmesi bizi gerçekten motive ediyor;
R10'un kıymetini bilmek gerekiyor biz projeyi tanıtmak istediğimiz her yerde sorunlar ile karşılaştık;
Reddit başlı bşaıan bir sorun
Blackhatworld selam versen para istiyorlar
LET her şey paralı ve Trol yuvası;
Bir çok yabancı forumda link paylaşmak yasak.
Bu yüzden bence r10'da proje tanıtım konularının ücretsiz olması güzel zaten ekonomiden dolayı forumun ücret istemesi düşünülemez genel görüşüm buradaki bir çok konu farklı bakış açılarını bizlere gösteriyor diye düşünüyorum.

obisa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

engel atanlarda ne hikmettir ne konumdan ne yorumlarımdan çıkamıyor engel atıyon niye takip ediyon karar verin
benim şeref madalyamdır engeller atabilirsiniz ama atınca lütfen konularıma yorumlarıma gelmeyin bir ayarınız olsun lafınızın engelinizin arkasında durun KARAKTER ÖNEMLİ
Beni forumda tanıyan çok azdır diye düşünüyorum mesajlaştığım destek oludum kişiler vardır fakat sanırım forumdan sadee 1 kişi ile yüz yüze geldim yemek yedik sohbet ettik; bunun haricisinde kimseiy tanımıyorum desem yeridir; forum özgür ve hür bir yer siz dahil herkes görüşünü belirtebiliriz sizin düşüncenize saygı duyuyorum; konuyu açan arkadaşa mesaj atıp tanışacağaım uygun fırsatta

MevLut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@ByTriSLaSiS; ve ekip arkadaşları tarafından geliştirilen projeyi ben de takip ediyorum. Bizzat deneme fırsatını kendisi ücretsiz teklif etmesine rağmen henüz gerçekleştiremedim.
Sunucu-optimizasyon konusunda daha önce çok dilim yandığı için şu an alışkanlıklarımdan vazgeçemiyorum. Özellikle benim gibi hız takıntınız varsa ve projeleriniz karmaşık dil yapılarına sahipse yeni adımlar denemek imkansız oluyor. Fakat projelerinin gelişimini forumdan takip ediyorum. Güzel bir girişim. Tekrar buradan da başarılar dilemiş olayım. Bir gün mutlaka deneyeceğim.

@Shentaweb; ben kendim deneyimlemesem de yine projelerine denk geliyorum. Özellikle o hantal eski kafa tema yapımcılarından sonra wp severlere güzel bir güncellik ve modernlik sunuyor.

@OsmanK; Xenforo konusunda bence piyasadaki en iyilerden biri. Xenforo projeleriniz varsa yaptığı modül ve temalara bir göz atmanızı tavsiye ederim.

@Ni-Osman; bahsetmeye gerek yok zaten. Yıllardır gözümüzün önünde sürekli veri merkezi olarak büyüdüler, geliştiler. Başarılarının devamını dileyeyim.

Genel olarak bakacak olursak onlarca takip edilesi iş var. Fakat ekonominin durumu, insanların gerginliği ve benzer durumlar yüzünden açılan gereksiz konulardan bazıları arada kaynayabiliyor.

Aslında R10'da ayın projesi gibi bir oylama seçeneği olsa göz önünden kaçan şeyleri tek bir yerden görebiliriz.
Üstad ne zaman istersen yanındayız pişman olmayacaksın ağzın dilin yanmayacak merak etme bu algıyı kırmak için çabalıyoruz çok teşekkür ederim görüşünü belirttiğin için.
Ayrıca proje oy sistemi güzel bir şey olabilirdi fakat R10 her yeniliğe açık bir platform değil gibi geliyor bana, umarım yanılırız @Coşkun Çetin;

Forumda hoşuma giden konulara gelincedediğim gibi R10 kıymetini bilmek gerkeiyor; gün içerisinde yoğun olarak reddit ve linkedinde olmama rağmen ekipteki arkadaşlar dahil hepsinde R10 sürekli açıktır takip ederiz inceleriz, özellikle hosting sektörü yeni yazılımlar; ai veya gerçek yazılımcı yapmışmı diye yorumlarız.
R10 iyidir tekrar teşekkür ediyorum konu için