merhabalar arkadaşlar 10 yıldır backend 5-6 yıldır frontend geliştiriyorum. bu kariyerde 100binlerce kişilik databaselerde yönettim kendi girişimimi kurduğum da oldu.
şuanad 31 yaşındayım yaklaşık 1 aydır işsizim ( ondan öncede 3 aydır iş arıyordum) hem bu iş aramanın verdiği yoruculuk hem insalara yapay zeka nın çok da işmizi elimizden almadığı gerçeği hem sektörü hiçbir zaman sevmemiş olman gibi sebeplerden ötürü sektör değiştirmek istiyorum. sorun şu ki başka bir işey bilmiyorum tüm bildiklerim bilgisayar / yazılım vs üzerine ama ben işte bu sektörden çıkıp oyun yapımına data vs tarafına geçeyim değilde komple elle yapılan işlere geçeyim istiyorum. motor tamirciliği olur motor custom atölye olur , araç lastik değişimi olur (özellikle gezerek bu işi yapan adamlara hastayım bu arada) bu tip bir şeyler arıyorum bu yaştan sonra çırak olarak alan da yok 2-3 ay parasız veya çok düşük bir ücrete çalışıp sonra girdiğim sektörün standartına yakın bir çalışma rutini benim için çok okeydir. işte dediğim gibi bu yaştan sonra çırak olarak alanda yok nasıl bir yol izlenebilir sizce var mı tanıdğınız veya bir yol gösterebilecek birileri
not: kafam biraz dağınık yazdıklarım da dağınık olabilir. affola