Muhammed63 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok bro daha bugün tanıtıldı yarın gelecekmiş Türkiye'ye

Valla çok saçma. İnsanlar neden kaçağa yönelsin 20k fiyat farkı olsa yine insanlar alır. Fakat kaçak xiaomi 13t pro kaçakta 17 bin tl bandındayken tr garantili 60 küsürdü. Yani mantıksız bir ödeme. Çok fazla gereksiz bir fark var ne yazık ki. Ama ben tr cihazı alıcam. Kaçakla uğraşamam.

Bro bunu diyenler genelde xiaomi 11 serisi falan alıyor. İphone 16 serisine geçip iphone candır diyor. Aralarında uçurum kadar fiyat farkı var. Xiaominin üst serilerini denemeden yorum yapmak yanlış.

iPhone kullanıcısına xiaomi 14t pro aldırdım. İphoneyi boşa kullanıyormuşum diyordu.

Mi 18 pro max globale çıkıyor. Türkiyeye gelecek yani. Yarın gelmesi planlanıyor. Fiyatı ne olur merak ettim.
Android’i birakali cok oldu 13’ten 17’ye kadar her sene yeniledim bir tek 16’yi es geçtim Xiamoi cihazlar gunluk islerimde lazim olabiliyor bazen sadece 10-15 dakika elime aliyorumdur bundan sonra da Apple urunlerini almaya devam ederim bunu diyen kisiler diye bir tabir pek mantikli gelmedi bana ek olarak 60hz iphone alinmasina da karsiyim