Sektör nedir?
Makalenin AI ile yazılıp yazılmamasının hiç önemi yok, makalenin kalitesi önemli olan. Kolay okunur biçimde noktalama işaretleri kullanmasını isteyin.
Ayrıca sıralamada yükselmek için seo çalışması yaparken google sadece makalenize bakmaz sayfanıza bakar.
Rakip analizi yapın. Schema markup yapınız, görselleriniz, tablo yapısı, landing page yapısı vs vs birçok etken var. Bu etkenler rakiplerinizden daha kaliteli değilse sıralamada geçemezsiniz.
Tabi tüm bu gereksinimleri karşıladıktan sonra sektör ile alakalı veya fayda sağlayacak türde sitelerden backlinkler ile desteklerseniz rakiplerinizi geçebilirsiniz.
Örnek vereyim, lokal hizmet veren bir güzellik merkezi sitesinde rakiplerde olmayan fiyat tablosu eksiğini farketmiştim, müşteri fiyat için iletişim seçeneği ile fiyat istesinler demişti. Israr ettim ve fiyat tablosu ekledik. Rakiplerde olmayan ama bizim sayfamızda olan bir özellik olduğu için 3. sıradan 1. sıraya sıçramamıza sebep olmuştu.
Rakip analizi çok önemli hatta lokal bir hizmet sunuyorsanız mesela bizim sitemiz lüleburgazda hizmet veriyordu. Ben sadece lüleburgazdaki rakipleri analiz etmekle kalmıyor istanbulda ilk sıraları almış başarısını kanıtlamış siteleride analiz edip onlarda olupta bizde olmayan herşeyi sayfamıza ekliyordum.
Örnekler sayesinde umarım açıklayıcı olmuştur anlatmak istediklerim.
Çok teşekkür ederim ön bilgilendirmeniz için gayet güzel anlatmışsınız sektör beyaz eşya servisliği genel bişey düşünüyorum çok ciddi kararlıyım

keşke tüm forum olarak bişeyler yapsak