Merhaba,

Örnek kanalları açtım: konuşma ağırlıklı, tempolu yorum/reaksiyon kurgusu — ölü boşlukların atıldığı, altyazılı, izleyiciyi düşürmeyen bir montaj. Çalıştığım format tam olarak bu.

Somut olarak ne yaptığımı yazayım:
- Ana aracım Premiere Pro. Bu hafta iki uzun projeyi (15:53 ve 19:41 kurgu süresi) çok kameralı kayıt + ayrı ses senkronu ile teslim ettim; .prproj dosyaları müşterinin kendi makinesinde açılabilir halde gitti.
- Kendi kampanyalarım için 83 dikey reklam/short kurguladım. Bunlar müşteri işi değil, kendi işim — baştan söylüyorum.
- Altyazı ve ekran yazısıyla çalışıyorum. Kamera önüne çıkmıyorum, seslendirme yapmıyorum; işin tamamı kurgu tarafı.
- İleri seviye motion graphics ve karakter animasyonu güçlü yanım değil.

Süreçle ilgili isteğiniz bende sorun değil: ilk işlerde kurgu sırasında ekran kaydı alabilirim ve yalnızca sizin verdiğiniz orijinal dosyalarla çalışırım, YouTube'dan indirme yapmam.

Fiyat için tek ihtiyacım olan şey: bir videonun ham kayıt süresi ve hedeflenen çıktı süresi ne kadar? Buna göre net rakam veririm. Şu anki aralığım: 15-60 saniyelik dikey içerik 750 TL, 1-3 dakika 1.500 TL, daha uzunlarda dakika başı. Düzenli hacim olacaksa aylık paket de konuşabiliriz.

Şahsım adına çalışıyorum, fatura kesemiyorum — ödeme yöntemini buna göre konuşalım.

Buradan ya da özel mesajdan devam edebiliriz.

Koray