Selamlar,

1 sene önce bir ürün buldum Türkiye'de olmayan. Bu ürünün önce yazılımını daha sonra E-ticaret sitesini kurdum.
Ürünün fiziksel olarak üretimi aşamasında çocukluk arkadaşımla ortak olma kararı aldım.
Hem ürünün üretim aşamasında destek olur hemde ürünün hazırlanması paketlenmesi kargolaması süreçlerini üstlenir bende dijital tarafa bakarım diye düşündüm.
Maddi bir beklentim yoktu. İş yükümü azaltmasıydı amacım.

Ürünün yazılımı gerçekten uğraştırıcı e-ticaret sitesiyle beraber 3 ayımı aldı sıfırdan alt yapı hazırladım. SEO çalışmaları vs. derken baya uğraştım. Şuan web sitesi 1. Sırada Ürün niş ama keyword niş değildi Trendyol'un makalesi 1. sıradaydı keywordde.
Arkadaşım bu yaptıklarımın hepsinin farkında ve sürecin fiziksel iş yükünü almayı kabul ederek %50 %50 Ortak olduk.

Ama işler değişti ben hayır diyemeyen insan tiplerinden birisiyim işte hayır demeye demeye ürünüde beraber hazırlar olduk Şimdi bakıyorum ortaklığımızın ne anlamı kaldı.
2 haftadır satış yapmıyoruz. Nedeni ben Pıt Pıt alıp ona götüreceğim pıt pıt bitmiş paket yapamıyormuş Bu bende kopma noktası oldu,

20 yılı aşkındır komşum ve arkadaşım. Para için arkadaşlığımızı bitirmek istemiyorum, ama bu işi de bırakmak istemiyorum çok emek harcadım.
Evet oda emek harcadı ama yürümüyor.

Çıkmazdayım, ne yapmalıyım bilmiyorum. Nasıl arkadaşlığım bitmeden ortaklığı bitirmeliyim.