CemC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@MevLut; merhaba,
Çok fazla oyun oynayan biri değilim aslında. Oynadığım oyunlar

1. Playstation: Battlefield 2042 - İlk oynayalı yaklaşık 4 yıl olsa 2yıl ara vermiştim. Fakat son 1.5 yıldır düzenli olarak günde 10 dk - 2 saat arası oynuyorum. Seviye: S234. 29 adet kırmızı şerit açıldı.
  2. PC: Solitaire - Windows ile gelen bu online oyunu da 6.5 yıldır her gün yarım saat oynuyorum. Tüm günlük görevler tamam. Spider 2163, Klondike 1430 seviyelerde. Gerçi 10 gündür oynamadım ama ay sonuna kadar eksik günleri tamamlarım.
  3. PC: Command & Conguer Generals 1 - 22 yıldır her 2-3 ayda bir kez 2'şer saat oynuyorum.
5'i tamamlayamadım. Çünkü başka oynadığım oyun yok. Garip gelecek belki....
+

Estağfurullah hocam niye garip gelsin Belirli bir yaşı geçtik çoğumuz. Hiç oynamasanız bile şaşırmam

RumiRahime adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bf ne yazık ki eski tadından biraz uzak, bf4 esnekliği ve bf3 de ki oyun rahatlığına bir türlü dönemedi dice, bf1,bf42, bfv vs hepsi malesef sıkıntılıydı 6 diğerlerine nazaran harika çıkış yaptı da bekleneni hala veremedi, 8 arkadaş bir arada oynayamıyorsunuz hala team sorunları var, menüler 2010 dan kalma aşırı eski yapı, ancak askeri ortam olsun, çevre yıkımı olsun, gerçekci savaş vs olsun arkadaşlarla her türlü keyifli, zaten son dönemde sırf arkadaşlarla birlikte oynamak için giriyorum, 23 ekimde Cod tarafında mw4 çıkacak muhtemelen o çıkınca daha girmem, betası harikaydı ve hatalarından ders çıkarmış bir cod gelecek gibi (saçma tip paralı operatör faciaları vs)
bu arada fps oyunlarını ps3 den beri ağırlıklı konsoldan oynuyorum war dogs'u henüz denemedim
O zaman 23 Ekim'i bekleyeyim hocam. Çünkü tek oyun sonrası dolacak bir aksiyon limitim var. Çok teşekkürler tavsiyeler ve bilgilendirmeler için.