VideoDB Director,
Muvi.Video AI Film Crew gibi bir şey gibi hissettim.
Bir kaç yorum ve sorum olacak, amacım tartışmak değil kesinlikle, öyle izlenim oluşursa kusura bakmayın.
Başlamadan bir düzeltme; Higgsfield'ın kendi modeli yok, modellerin toplandığı bi platform. Sınırsız sundukları image ise flux.1 dev. O yüzden karşılaştırma yaparken Seedance 2.5 / 2.0 / Minimax H3 / Wan 3.0 / Veo Omni Flash gibi modellerle karşılaştırabiliriz.
Burada model / prompt / video tutarlılığı context çok önemli bir konu; bunu nasıl sağladığınızı çok merak ettim. Henüz çözülememiş bir sorundu.
Model seçimi yada hangi modelin kullanıldığı bilgisi verilirse profesyonel olarak kullanacaklar için çok büyük artı olur.
Veo 3.1 Fast ise, simple gelir getirmeyecek bir kalitede olacağını düşünüyorum.
Ama gerçekten bir UGC, Organik içerik'e benzer bir kalitede çıktı alabiliyorsanız 50sn özelinde bence bu ürünün satmaması zor.
150-200tl dediğimiz 3-4 dolar. Bir Seedance 2.5'ın 720p ortalama bir çıktısı ile aynı para. O yüzden alınmasının yada kullanılmasının önünde fiyatsal herhangi bir engel görmüyorum.
Gerçekten güzel bir şekilde çalışıyorsa güzel bir marketing ile iyi noktalara gelebilir. Short Drama sektörü bile düşünülebilir.